‼️Blauw-Wit-Rood Nederland in nood‼️

🟦⬜️🟥Er is een revolutie gestart!
Het verzet tegen het wanbeleid wordt steeds meer zichtbaar.
🟦⬜️🟥 in elk dorp en in elke stad.

Vlog van Mark: “Ik wil het even hebben over de wilde acties!”
Nederlandse boeren blokkeren het distributiecentrum van Jumbo in Woerden. Daarna waarschuwen ze Mark Rutte: “De protesten zullen doorgaan. We voelen de steun van miljoenen mensen. Er zullen acties komen die Nederland nog nooit heeft gezien.”
Nog even voor de duidelijkheid: Speciaal voor de liefhebber hebben we hier de waarheid.
Ed Nijpels, onze klimaatagenda-activist wist zich geen raad met deze feiten, de presentator moest bijspringen.
Oud-VVD-Kamerlid en voorzitter van de Vereniging Pluimveeverwerkende Industrie Gert-Jan Oplaat heeft zijn VVD-lidmaatschap opgezegd vanwege de stikstofplannen van het kabinet. ‘’We hebben absoluut geen stikstofprobleem. Het is een gecreëerd probleem.’’

Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als VVD-Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen. Ook was de liberaal van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen. De reactie van prof. van Hulst (destijds cda-fractievoorzitter Eerste Kamer): “Indien dergelijke tendensen voortgaan en in een wet geconcretiseerd worden, zal het schoolkind niet meer veilig zijn.”

😂🥳❤️🤍💙🇳🇱 Privéjet vooral gebruikt door Nederlandse premier Mark Rutte en andere ambtenaren gestolen uit regeringshangar door boze boeren.
Daniela legt weer even duidelijkheid uit hoe het echt in elkaar zit
Word onbestuurbaar: Eva Vlaardingerbroek legt uit waarom de protesten van de Nederlandse boeren zo belangrijk zijn.
“Het is heel duidelijk dat de regering dit niet doet vanwege een stikstofcrisis, maar omdat ze het land van deze boeren wil hebben.”
Koning Willem-Alexander ontvangt achtereenvolgens mr. dr. J.C.A. (Jurgen) de Poorter en mr. H.J.M. (Hans) Besselink. Vervolgens zijn de heer De Poorter en de heer Besselink ten overstaan van de Koning beëdigd als staatsraad in de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Hans Besselink Advocaat • partner
Hans Besselink werkt al 25 jaar bij Pels Rijcken, en weet zijn specialistische kennis van het bestuursrecht, het omgevingsrecht en het (Europees) natuurbeschermingsrecht praktisch en oplossingsgericht in te zetten. Of het nu gaat om inpassingsplannen, bestemmingsplannen, projectbesluiten, vergunningen of handhavingsbesluiten, Hans komt snel tot een effectief resultaat. Hij adviseert en procedeert voor ministeries, vrijwel alle provincies, en veel waterschappen en gemeenten.
Hans studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en werkte daarna een aantal jaar als stafjurist bij de Raad van State. Hans deelt zijn kennis graag met anderen via publicaties in vakbladen. Ook treedt hij regelmatig naar buiten als docent en inleider bij cursussen en congressen.
Aanbevelingen
Key Lawyer for Environment and planning – The Legal 500, 2022
“Hans Besselink is very pragmatic and down to earth, and they look for solutions that are beneficial to all parties concerned.” – The Legal 500, 2022
“A highly regarded expert in the field of nature conservation law, who is solution oriented.” – Chambers Europe, 2022
“Hans Besselink is highly respected for his work on environmental law, advising clients on ecological and environmental permitting mandates. One client applauds: “He is very creative and not afraid to do something outside the box, and because of his high level of expertise these out-of-the-box solutions work,” adding: “He is highly regarded by everyone in the country, so it’s a big plus when you bring him in.” – Chambers Europe, 2021

𝐖𝐢𝐥𝐥𝐞𝐦 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐇𝐚𝐧𝐬 𝐁𝐞𝐬𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐞̈𝐝𝐢𝐠𝐝 𝐚𝐥𝐬 𝐒𝐭𝐚𝐚𝐭𝐬𝐫𝐚𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐑𝐚𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞.
𝐖𝐞𝐥𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐯𝐥𝐨𝐞𝐝𝐞, 𝐖𝐢𝐥𝐥𝐞𝐦 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐡𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭𝐬𝐨𝐫𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝: 𝐃𝐞 𝐑𝐚𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞…
𝐇𝐚𝐧𝐬 𝐁𝐞𝐬𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐢𝐬 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐭𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐛𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧: “𝐏𝐚𝐤 𝐛𝐨𝐞𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐠𝐮𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐟!”
“𝐇𝐚𝐧𝐬 𝐁𝐞𝐬𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐚𝐥 𝟐𝟓 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐏𝐞𝐥𝐬 𝐑𝐢𝐣𝐜𝐤𝐞𝐧, 𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐮𝐮𝐫𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭, 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐦𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 (𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐞𝐬) 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐠𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐥𝐨𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠𝐬𝐠𝐞𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐧 𝐭𝐞 𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧. 𝐎𝐟 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐮 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐦 𝐢𝐧𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧, 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐦𝐦𝐢𝐧𝐠𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧, 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐛𝐞𝐬𝐥𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧, 𝐯𝐞𝐫𝐠𝐮𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐡𝐚𝐯𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐞𝐬𝐥𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧, 𝐇𝐚𝐧𝐬 𝐤𝐨𝐦𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐭𝐨𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐟𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐟 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐚𝐭.”

Nederlandse studenten worden al gedwongen uit huis gezet, om maar vluchtelingen uit Oekraïne te kunnen opvangen.
Hoe kan het dat er de afgelopen jaren constant een stikstofprobleem was waardoor niet gebouwd kon worden en boeren onteigend moeten worden, maar dat er nu helemaal geen vuiltje aan de lucht lijkt als het gaat om het opvangen van deze vluchtelingen?
Uit debat: Opvang van Oekraïense vluchtelingen
21 april 2022 Plenair debat
Nederlands Europees parlementslid spreekt zich uit tegen de gevaarlijke stap die de e-ID voor de vrijheid van de mensen zal betekenen.

Plaats een reactie