Er waren altijd zes injecties gepland…

Het grootste medische experiment in de wereldgeschiedenis is nog niet voorbij – er volgen nog meer
Dr. Naomi Wolf: “We hebben interne documenten van de CDC gezien waaruit blijkt dat ze altijd zes injecties hadden gepland, dus het is nog niet voorbij. Vanaf het begin hadden ze zes injecties gepland.”

Het grootste medische experiment in de geschiedenis
Deskundigen vergelijken de wereldwijde COVID-vaccinatiecampagne met een grootschalige laboratoriumtest, de resultaten wijzen uit dat het de gevaccineerden zijn die ziek worden, ziekenhuizen vullen en sterven.
Dit document is uitgelekt uit Duitsland, waar ze van plan zijn om mensen 6 doses (per jaar) te geven.
Waarom wordt Pfizer van de NYSE gehaald?
En waarom is hun gebouw verlaten in Collegeville, PA?
Je wordt niet verondersteld dat te weten?

Dr. Ryan Cole’s essentiële tips om gezond te blijven
1.) Neem niet nog een COVID prik.
2.) Stop met suiker, slechte voeding en bewerkte voedingsmiddelen.
3.) Verhoog je vitamine D niveaus (in combinatie met vitamine K2 en magnesium) om de immuunfunctie te optimaliseren.
4.) Zorg voor voldoende slaap en ga naar buiten. Zonneschijn heeft niet alleen vitamine D UVB-stralen, maar ook infrarood licht, dat je cellen stimuleert om intracellulaire melatonine aan te maken, wat een geweldige celschonere antioxidant is.
5.) Maak opnieuw contact met uw gemeenschap, breng tijd door met familie en vrienden, en lach. Lachen is het beste medicijn, want het zorgt ervoor dat je lichaam stikstofmonoxide aanmaakt, wat in feite een antiviraal middel is.

02-apr-2022 PFIZER WIL GOEDKEURING OM KINDEREN DODELIJKE GENTHERAPIE-INJECTIES TE GEVEN
Naar schatting wordt slechts 1% van de verwondingen door vaccins ooit gerapporteerd aan VAERs, dus als er 44.000 bijwerkingen & 90 sterfgevallen bij kinderen worden vermeld, kan men verwachten dat het om maar liefst 4,4 miljoen bijwerkingen en 9.000 sterfgevallen gaat … alleen van de leeftijdsgroep 5-17 jaar. Dankzij het Open Vaers Project (http://www.openvaers.com/) kunt u gemakkelijk de rapporten doorzoeken en het zelf zien. Bijwerkingen zoals chronische pijn, verlies van gehoor en smaak, wartaal uitslaan, en agressief gedrag… zijn de milde gevallen. Er is een tsunami van hersenbeschadigingen, hartkwalen, en sterfgevallen. Er is een toename van 84% in sterfgevallen onder de leeftijd van 25 – 40.
Maar dat is niet genoeg. Pfizer dringt er nu op aan om kinderen vanaf 6 maanden de prik te geven.
Pfizer is van plan om begin april nog een aanvraag voor een EUA in te dienen. Als u op zoek bent naar iets wat u nu kunt doen, ga dan naar tobyrogers.substack.com en lees zijn dringende oproep tot actie één , twee , en drie .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s