Verloop Olie en Branstofprijzen

De prijs van Brentolie, de maatstaf voor olie uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika, ligt op ongeveer 106 dollar per vat, een stijging van 8 procent. De olieprijzen lijken (nog) redelijk stabiel.

verloop olieprijzen per 2007
verloop brandstof prijzen per 2001

De diesel prijzen linkerkolom van a tot z en rechter van goedkoopste naar … Nederland bijna onderaan…

Met zulke brandstofprijzen was in Frankrijk de pleuris uitgebroken; wij laten het ons dociel welgevallen. Vandaar dat dit WEF kabinet gewoon lak heeft aan het Nederlandse volk! Ze accepteren alles, het maakt ze niets uit! Nederland wordt wakker en sta op.
Stijgende brandstofprijzen zorgt voor nieuwe problematiek. In Utrecht zijn benzinedieven actief. Tegenwoordig hoeven boeven niet meer op zoek naar geldwagens om te overvallen. In principe is elke auto inmiddels een geldwagen. Exemplaren die op benzine rijden tenminste. Het goedje is inmiddels zo prijzig dat al die liters in een tank geld waard zijn. En dat trekt de aandacht van het boevenspul. Er zijn daardoor benzinedieven actief die het gemunt hebben op geparkeerde auto’s (Autoblog).

Hieronder gespecificeerd de opbouw van benzine prijzen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s