“Geheime” bankrekeningen, op uw naam

De overheid sluist belastinggeld weg uit Nederland via geheime bankrekeningen. Geheime bankrekeningen…
Je moet niet alleen buitensporig veel belasting betalen, maar onderwater wordt het teveel betaalde belastinggeld buiten ons medeweten, weggesluisd naar andere landen via geheime bankrekeningen op onze namen.

een reactie op dit filmpje: ik heb zowel een paspoort als een ID kaart: enkel de 7 cijfers vóór de geslachtsletter is op alle drie de documenten gelijk(heb nog een oud ongeldig paspoort met gaatjes, en zelfs dat paspoort heeft een ander specifiek account nummer dan mijn huidige paspoort). Die 7 cijfers zijn het deel dat codeert voor IBAN Check, Bank identifier en de eerste 2 cijfers van een specifiek account nummer. Het is dus NIET zo dat er één rekening bestaat die aan je geboorteakte hangt, want ik heb al 3 IBAN- nummers…

Betrouwbare Webshops
Geheime bankrekeningen op jouw naam vanaf je geboorte bestaan echt!
Als je geboren wordt, automatisch worden er op jouw naam 5 geheime bankrekeningen geopend bij de overheid die op jouw naam staan. Waar is dat voor?.

Als je geboren wordt, automatisch worden er op jouw naam 5 geheime rekeningen geopend door de overheid die op jouw naam staan geregistreerd. Bekijk de video met verborgen camera.

Wist jij al van jouw geheime bankrekeningeningen ???????
Doelgerichte acties kunnen we gaan houden met z’n allen als wij ons goed informeren, bijvoorbeeld dat we weten dat er een schaduw bankrekening is van onze NATUURLIJKE PERSOON.

Wanneer onze naam in HOOFDLETTERS wordt geschreven spreken zij onze natuurlijke persoon aan, de naam op onze geboorteakte. We zijn namelijk bij onze geboorteaangifte verkocht als slaaf aan het systeem. Hiervan is een lijfrente polis (trust) opgemaakt die verhandelt wordt op de beurs. Leuk he?

Welk voordeel heeft dit nu voor jou? Wel, dit betekent dat je rekeningen of belastingen die je betalen moet (wanneer je naam in HOOFDLETTERS staat geschreven) via de gemeente kunt laten betalen door je schaduw bankrekening in Zwitserland bij de BIS bank aan te spreken. De Burgemeester is administrateur van deze schaduw bankrekening voor jou, daarom zijn burgemeesters Vrijmetselaars, die allen bekend zijn met dat systeem, sommige gemeente ambtenaren die een bepaalde functie hebben ook. Je kunt daarom de Burgemeester toestemming en opdracht geven om jouw rekeningen te laten betalen met deze schaduw bankrekening van jouw natuurlijke persoon.

Bekijk de video in z’n geheel, hierin wordt dit goed uitgelegd, dan weet jij hier ook vanaf. In het begin is de video zeker wel een beetje saai, maar als je volhoudt zul je merken dat je zeer belangrijke info hoort, die je nog NOOIT hebt gehoord. Je hoort de gemeente ambtenaar zeggen dat hij leugens moet verkopen aan ons, omdat hij anders zijn beroep niet kan uitoefenen!

Neem in de toekomst dus al je rekeningen en belastingaanslagen (waarop je naam in HOOFDLETTERS staat geschreven) mee naar het Gemeentehuis en overhandig die aan een gemeente ambtenaar en zeg erbij dat je toestemming geeft de rekeningen te laten betalen door de burgemeester met de geheime bankrekeningen in Zwitserland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s