Secrets of the US Dollar Bills

The money was redeignes in 1996-1997-1998
Vouw een biljet van $20 in de lengte doormidden. De voorzijde van het biljet moet naar de vouw toe wijzen. Leg het biljet zo dat je naar de bovenste helft van de rugzijde kijkt – je zou de woorden “The United States of America” moeten zien, geflankeerd door twee “20’s”; daaronder vind je de woorden “In God We Trust” en de bovenkant van het Witte Huis.
Vouw de linkerkant zo dat hij recht omhoog steekt achter het biljet. Vouw de linkerzijde achter het biljet zodat de rand in een hoek van 45 graden vanaf het midden van het Witte Huis omhoog loopt. De linkerbenedenhoek van het biljet moet loodrecht op de bovenkant van het biljet uitkomen; zorg ervoor dat er een grote “20” in de hoek staat.
Vouw de rechterkant van het biljet precies zoals je de linkerkant hebt gevouwen. Het gevouwen biljet moet vijfhoekig zijn, met een neerwaartse punt. U moet een scherpe driehoek zien met daarachter twee rechthoeken. Als u goed kijkt boven de driehoek, kunt u misschien het Pentagon gebouw zien branden.
Draai de snavel om naar de gladde kant. Het spitse uiteinde moet naar beneden wijzen. Kijk of de Twin Towers uit de punt oprijzen en branden aan weerszijden van de vouw. De dakranden van het Witte Huis zijn de torens geworden, en de bomen die het Witte Huis flankeren zijn de rook van de verwoeste gebouwen geworden.
Beschouw de samenzwering. Het huidige 20 dollar biljet was het resultaat van een herontwerp door het Amerikaanse Ministerie van Financiën in 1998 – drie jaar voordat een terroristische sekte commerciële vliegtuigen kaapte en ze in de Twin Towers vloog. Sommige 9/11 samenzweringstheoretici beweren dat de verborgen torens op het 20 dollar biljet een teken waren van de Amerikaanse regering – of van een schimmige, machtige organisatie – die de gebeurtenis voorafschaduwde. Sommige van deze theoretici geloven zelfs dat de Amerikaanse regering een hand had in het orkestreren van de aanslagen.[3] Als je geïnteresseerd bent in de samenzwering, doe dan je onderzoek en probeer te begrijpen waarom mensen dit geloven – maar neem alles wat je leest met een korreltje zout.

Plaats een reactie