Cult Of The Medics

CULT OF THE MEDICS (Chapter One)
Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus maak je vast. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste sektes ter wereld leren kennen en onderzoeken, die ik “de cultus van de medici” noem.
Hoofdstuk één van een nieuwe documentaireserie over de occulte geschiedenis van het medisch-industrieel complex, gemaakt door David Whitehead.
CULT OF THE MEDICS (Chapter Two)
Hoofdstuk twee van een nieuwe documentaire serie over de occulte geschiedenis van het medisch industrieel complex, gemaakt door David Whitehead.
Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus doe je gordel om. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste sektes ter wereld leren kennen en onderzoeken, die ik “de cultus van de medici” noem.
Cult Of The Medics (Chapter Three)
Hoofdstuk drie van een nieuwe documentaire serie over de occulte geschiedenis van het medisch industrieel complex, gemaakt door David Whitehead.
Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus doe je gordel om. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste sektes ter wereld leren kennen en onderzoeken, die ik “de cultus van de medici” noem.
Cult Of The Medics (Chapter Four)
Hoofdstuk vier gaat in op deze onderwerpen: De aard/oorzaken van het kwaad. De duistere geschiedenis van mensenoffers, menselijke experimenten, bizarre cultusrituelen. Mind control/crowd control. De één tegen de velen. De psychische oorlog tegen het bewustzijn. Het krijgerspad.
Cult Of The Medics (Chapter Five)
Dit hoofdstuk onderzoekt de vraag van onze tijd: “Wat betekent het om mens te zijn?”
Cult of the Medics (Chapter Six)
Hoofdstuk zes van een documentaire serie over de occulte geschiedenis van het medisch industrieel complex, gemaakt door David Whitehead. Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus doe je gordel om. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste culten ter wereld leren kennen en onderzoeken, die ik “de cultus van de medici” noem.
“Missing Pieces”
Pandemie van corruptie
De Club van Rome
De Orde van de Alchemisten
Diepe Kerk/Diepe Staat
Etymologie
Het Rockefellersyndicaat
Mens 2.0
Donkere materie
Moraal van het verhaal
Cult Of The Medics (Chapter Seven)
Hoofdstuk zeven van een documentaire serie over de occulte geschiedenis van het medisch industrieel complex, gemaakt door David Whitehead. Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus doe je gordel om. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste sektes ter wereld leren kennen en onderzoeken, die ik “de cultus van de medici” noem.
Cult Of The Medics: UNDERWORLD (Chapter Eight)
Ben je klaar voor een epische reis naar de onderwereld?
Wij leven in de zonovergoten wereld van wat wij denken dat de realiteit is. Maar er is, ongezien door de meesten, een onderwereld, een plek die net zo echt is, maar niet zo helder verlicht, een donkere kant als je wilt…
Er is iets vreselijk mis met onze wereld. Diep van binnen weet ik zeker dat je het voelt, anders zou je niet naar een serie als deze kijken. Dus doe je gordel om. Het wordt tijd dat we een van de oudste en machtigste sektes ter wereld leren kennen en verkennen, die ik “de sekte van de medici” noem.
FILM PREMIER – The Beginning Of The End (Cult Of The Medics) – Deel Negen
Digileak News Not Noise – 18 dec. 2022 – Video 1 uur 6 min.
Globalist Plandemic Depopulation Vaccines Evil Agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s