Op banken websites (who owns the banks???):
Net als jij willen wij graag weten met wie wij zaken doen. Om deze reden hebben wij je, toen je klant bij ons werd, een aantal vragen gesteld over jouw bedrijf of organisatie, bedrijfsvoering en betrokken personen. Deze gegevens willen we graag actueel houden want veilig bankieren is alleen mogelijk als we onze klanten goed kennen.
Bericht van bank aan hardwerkende mens
(niet de miljoenen die naar Ukraine gaan, mondkapjes deals en andere deals)
Wij hebben informatie van je nodig over het gebruik van je rekening
Ontvangen: 05 jan. 2023
Beste mevrouw …………………..
We doen regelmatig onderzoek naar onze klanten.
Als bank mogen we (VAN WIE?) namelijk alleen zakendoen met klanten van wie we de juiste gegevens hebben vastgelegd. Daarnaast zijn we verplicht (???) te weten wat onze klanten met hun rekeningen doen.
Wij vragen je medewerking bij een onderzoek naar jouw rekening en gegevens. Hiervoor hebben we informatie van je nodig.
Vul de vragenlijst voor dag-maand-2023 in
In de vragenlijst staat precies omschreven welke informatie we van je nodig hebben. Lees deze goed door en lever de gevraagde informatie zo volledig mogelijk aan. We vragen je te reageren voor dag-maand-2023.
Heb je nog vragen?
Met vriendelijke groet,
….. … … ….
Afdeling Klantonderzoek
Heb ik nog vragen…..? nou best wel veel, en wie zien dit allemaal,? privé zaken zomaar online moeten delen en niet weten wie het allemaal zien?
Een nieuw geldsysteem biedt wellicht uitkomst om toe te werken naar een gezonde economie. Anthony Migchels is al een aantal jaren bezig om in Nederland een nieuw betaalmiddel te introduceren: De Florijn. Een betaalmiddel dat bestaat naast de Euro, digitaal en zonder rente.
In de NieuweTijd Live vertelt Anthony hoe het mogelijk is om naar een systeem te werken dat in dienst staat van de Nederlandse burger.
Op de website van De Florijn is te lezen hoe je een rekening kunt openen en waar je kunt betalen met De Florijn.
Op dit moment is het alleen mogelijk om digitaal te betalen.
Later moet er ook fysiek geld worden gebruikt zodat niet alle betalingen ergens geregistreerd moeten worden. Er zijn op dit moment zo’n 1.200 mensen die gebruik maken van De Florijn. Ben jij ook geïnteresseerd geraakt?

Veel mensen kennen de Florijn als alternatief voor de euro, hebben misschien ook al een Florijnrekening als particulier of als zakelijke klant.
Maar weet je dat Florijn ook papieren geld heeft ontwikkeld
De biljetten zien er prachtig uit en zijn voorzien van echtheidskenmerken om namaken te voorkomen. Nieuwsgierig naar de Florijn als betaalmiddel en naar de biljetten?
Kijk op de website van Stichting Florijn



Revolut is een in Litouwen gevestigde internationaal actieve bank, die zich richt op inwoners van de eurozone. Het biedt via een betaalapp bankdiensten met een fysieke of virtuele betaalkaart.
Historie
Revolut is in juli 2015 gelanceerd met als doel de transactiekosten op betalingen in een vreemde valuta te verlagen door interbancaire valutakoersen aan te bieden.
Sinds december 2017 is het mogelijk om in de app cryptogeld (Bitcoin, Ethereum en Litecoin) te kopen, verkopen, versturen en ontvangen.
In december 2018 kondigde de Bank van Litouwen aan dat Revolut een Europese banklicentie heeft verkregen, met het doel om binnenkort spaar- en kredietdiensten te kunnen aanbieden.
Op 3 september werd het mogelijk om met Revolut via Apple Pay op een geschikte iPhone of Apple Watch te betalen in Nederland.
Sinds januari 2022 is Revolut een bank in 10 extra SEPA landen: Nederland, België, Denemarken, Finland, Duitsland, IJsland, Lichtenstein, Luxemburg, Spanje en Zweden. Daarmee komt het totaal aan Europese landen van Revolut als bank op 28.
N26

Op zoek naar meer informatie? Ga dan naar onze blog: https://bit.ly/2IBi7LK
Vragen, opmerkingen? Laat ze hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bedankt voor het kijken!
Bonkers.ie – Vergelijken, Overstappen, Besparen!
Als de favoriete vergelijkings- en overstapwebsite van Ierland helpt bonkers.ie elke maand duizenden huishoudens geld te besparen op hun rekeningen.
—
bonkers.ie is een gratis, onpartijdige online vergelijkings- en overstapservice die u helpt bij het vergelijken van Digitale TV, Breedband & Huistelefoon, Credit Cards, Prepaid Geldkaarten, Gas & Elektriciteitsprijzen, Persoonlijke Leningen, Hypotheken, Spaarrekeningen en Zichtrekeningen. Ons doel is u te helpen profiteren van de beste prijzen en diensten van Ierse leveranciers. bonkers.ie is door de Commission for Energy Regulation erkend als een onpartijdige, accurate en onafhankelijke leverancier van energieprijsvergelijkingen.