Evi Maalcke

Evi in gesprek met Jorn Luka, ze heeft met haar 23 jaar al zoveel meegemaakt en zo ontzettend bewust in het leven staat. Zo is er bij Evi op een 19-jarige leeftijd na een moeizaam dokterstraject borstkanker geconstateerd. Een gezwel in haar linkerborst. Ze is zelf op onderzoek uitgegaan en heeft ze verdiept in vele “ancient wisdoms” waarvan de kennis nog beschikbaar is en heeft zich zo op geheel eigen wijze geheeld. Tijdens haar onderzoek heeft ze ontzettend veel kennis opgedaan op verschillende gebieden omtrent gezondheid, (zelf)heling, traumaverwerking, voeding en anti conceptie. Het laatstgenoemde thema is voor erg belangrijk omdat ze constateert dat er grote problemen ontstaan bij vrouwen die anticonceptie gebruiken. Hierover heeft ze inmiddels ook een boek geschreven genaamd “Gestopt met anticonceptie”. Een boek die vrouwen helpt te stoppen met anticonceptie. Een thema wat uiteraard belangrijk is voor vrouwen, maar een thema waar ook de man zich wat meer bewust van worden vind ik. Ik viel van de ene verbazing in de andere wat de consequenties zijn van het gebruik van anticonceptie en besefte me hoe makkelijk ik daar zelf altijd over deed.

Evi haar boeken kun je nu met korting bestellen via: http://www.hormoonwijsheid.nl. Gebruik daarvoor de volgende codes: Ebook: JORN20 / Hardcover: JORN10

Evi: Net als elke vrouw heb ik veel moeite gedaan om manieren te vinden om mijn gezondheid en welzijn te optimaliseren.
Maar mijn zoektocht werd serieuzer toen ik in 2018 te kampen kreeg met een aantal fysieke en psychische ziekten. 
Al snel leerde ik dat mijn definitie van gezond anders is dan die van de artsen die ik zag.  Zij definieerden gezond als: niet gediagnosticeerd ‘ziek’. 
Voor mij is gezond meer dan een gemiddelde uitslag op je bloed test.
Het is je fit, sterk en comfortabel voelen in je eigen lichaam en leven. 
Al snel dompelde ik me onder in de wereld van integrale geneeswijzen waar ik alleen antwoorden vond op mijn persoonlijke vragen waardoor ik ziektes en klachten kon genezen.  
Ook kwam ik  in contact kwam met revolutionaire vrouwen en fantastische initiatieven. 
Deze samenwerkingen en jaren aan ervaring gaven mij, samen met de opleidingen een goed fundament om mijn missie te verwezenlijken. 

het receptenboek voor als jij bent Gestopt met anticonceptie, alles dat je moet weten en eten om jou hormonen te balanceren
The Female bodyplan, cyckische trainingsgids voor vrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s