International Tribunal of Natural Justice ITNJ “We have it all…”

Het International Tribunal of Natural Justice (ITNJ) is een in Londen gevestigde groep die in 2015 is opgericht via het New Earth Project. Het crowdfundde ongeveer 38.000 dollar voor VIPedofiele onderzoeken. Het kan een establishment antwoord zijn geweest op Operation: Death Eaters.

International Tribunal for Natural Justice
“Zowat elk oud symbool ter wereld is verbasterd door het Luciferiaanse systeem. De ITNJ brengt de originele frequenties van twee symbolen terug – de dennenappel / pijnappelklier en oneindige lus. Samen vertegenwoordigen ze ‘bewustzijn dat continu in beweging is’.”
Uit een interne ITNJ-memo
Robert D. Steele
Ex-CIA Robert David Steele on the ITNJ Judicial Commission – Topic: Adrenochrome
29-aug-2021 Robert David Steele – voormalig oud-collega van ITNJ aan boord als hoofdraadsman van de onderzoekscommissie van het Internationaal Tribunaal voor Natuurlijk Gerechtigheid naar mensenhandel en seksueel misbruik van kinderen – is overleden. Steele, een Amerikaanse patriot, was bekend als een voormalige clandestiene spion van de CIA. Hij trad in 2017 toe tot de Commissie van het ITNJ
10 Facts about Human Trafficking
Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking and Child Sex Abuse
Kijk eens op hun Bitchute kanaal voor variërende onderwerpen
Kristy Allen ~ MK Ultra, SRA Survivor
Dane Wigington – Geoengineering
Dane Wigington is the lead researcher for geoengineeringwatch.org and has investigated all levels of geoengineering from spray jets to HAARP. He also assisted Michael Murphy with his production of “What in the Hell are They Spraying.”
Ronald Bernard – Fmr. Dutch Banker EXPOSES TRUTH
The Reward for Curing Cancer, See Dr. Robert O. Young’s full testimony: https://commission.itnj.org
Robert David Steele, co-founder of the US Marine Corps intelligence activity and high-ranking man of the US intelligence establishment admits: NASA is called “Not A Space Agency” in their circles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s