Een goed begin van de dag

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder mens is anders en eet anders. De een eet s,morgens niks en de ander heeft een uitgebreid ontbijt. Sommigen eten tot de lunch niks, behalve een kop koffie. Je zal na verloop van tijd merken als je s,morgens niks eet je niet in balans bent, en ook steeds verder uit balans raakt. Je wordt prikkelbaar en moe, en je minder goed concentreren. Je raakt dus totaal uit balans. Een goed ontbijt is veel beter, en neem daar ook de tijd voor. Hoor zoveel mensen die zeggen, aach daar heb ik helemaal geen tijd voor. Dan zou je eerder op kunnen staan en rustig ontbijten en bijkomen. Eet genoeg en gevarieerd. Een fruitbakje of yoghurt, gekookte eieren, boterhammen, met lekker broodbeleg, of heerlijke broodjes. Maak er elke dag een feestje van het ontbijt. Het is voor iedereen anders wat je eten wil. Maar eet smorgens genoeg. Je lichaam en je geest gaat totaal anders reageren. Je voelt je uitgeruster. Je wordt rustiger en minder prikkelbaar. Je zult zien dat na een tijdje toch een ontbijt te nemen, waar je de tijd voor neemt. Je lichaam gaat veranderen. De stress die je normaal ervaart, een soort jachtigheid zal verdwijnen. Je zult zien dat je ook zin krijgt om weer dingen op te pakken, bijv. Sporten, wandelen of andere dingen wat je vroeger leuk vond. Aardse medicijnen.https://t.me/fr0201. Aardse medicijnen chat. https://t.me/aardse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s