Disclosure

On February 22nd 2022 at 2:22PM eastern time, this powerful interview will be released for the entire world to watch,
deel 2 is te groot om te uploaden, docu is te zien via deze link

In dit explosieve deel 2 interview dat meer dan 2 uur duurde, deelt Ray ongelooflijke inzichten en informatie over zijn eerstehands ervaringen in Antarctica en wat daar werkelijk aan de hand is, het ondergrondse tunnelsysteem, operaties die te maken hebben met het redden van de kinderen, diepe inzichten over buitenaards leven en hun bedoelingen, en nog zoveel meer!

“DISCLOSURE” is een exclusief interview met “Ray”, een individu waar Jason Shurka sinds juni 2018 mee samenwerkt die werkt met een undercover organisatie voor de verbetering van de mensheid bekend bij TLS (The Light System) Dit explosieve interview is een diepgaande discussie over Ray’s ervaringen uit de eerste hand met TLS (The Light System), Buitenaardsen, extreem geavanceerde (en onderdrukte) technologie, “bovennatuurlijke” fenomenen, out-of-body reizen, NASA, de ondergrondse tunnels, de kinderen, de Globale Agenda en nog veel meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s