Meewerkende Ministers aan ‘The Great Reset’ van het WEF

‘Hoe ons kabinet al jaren werkt aan de ‘Total Control’ Agenda 21 van de Verenigde Naties’

Deze blog geeft summier een verdieping in de rollen die de belangrijkste Nederlandse ministers werkend voor  het WEF hebben (zie naamlinken). Ook andere personen die relaties met Big Farma of persoonlijke belangen hebben komen aan bod. Dit is zeker geen complete lijst. Desalniettemin staat er voldoende informatie om je te realiseren dat ons kabinet wel heel erg vol zit met ministers die voor Globalisme, eigen belang, heel veel controle en één wereld regering met als gevolg einde democratie gaan.

Stel jezelf bij elk onderstaand voorbeeld de vraag: “Is de handelwijze wel in ons (lees ook bodem, dieren en de planeet) belang?” En is de mainstream media wel eerlijk en objectief in datgene wat zij ons dagelijks vertelt? Mocht je onderbouwde aanvullingen hebben voorzien van bronvermelding, dan zijn deze van harte welkom in de reacties.

Laat ik beginnen met deze video

(Helaas heeft youtube de video gecensureerde, maar gelukkig staat hij nog op rumble. Klik daarom aub de link hierboven aan)

Hier komen de rollen van Mark Rutte en Sigrid Kaag in relatie tot de plannen en werkzaamheden voor het WEF en de WHO heel duidelijk naar voren. In de mainstreammedia hoor je niets of nauwelijks iets over.

https://indignatie.nl/parlement-in-nederland-graaft-verder-vertrekkende-premier-rutte-opvolger-van-klaus-schwab/embed/#?secret=wR1oI8v6rp

Mark Rutte (VVD)

Geeft op dit moment onze voedselsector uit handen

Mark Rutte doet héél goed werk voor het WEF. Hij schrijft artikelen voor  ‘hun’ website en spreekt zich internationaal namens ‘hun’ plannen uit als het gaat om onze voedselsector. Onze voedselproductie gaat, zoals ik uit de woorden van Mark opmaak, ingezet worden voor het globalistische nieuwe denken. Hier bepalen de multinationals (Bill Gates, die heeft nl. de eigendomsbewijzen van alles wat genetisch gemodificeerd is in handen) wat en hoe iets gebeurt en niet meer wij, tezamen met onze boeren en tuinders.

Hij privatiseert onze overheidsbedrijven

Mark vond het ook een goed idee om onze overheidsbedrijven te privatiseren. Goed voor de marktwerking zei hij. Het gevolg is dat diverse overheidsbedrijven (energie, telecom) ondertussen al in handen van de grote buitenlandse WEF investeringsmaatschappijen zijn. Beide zijn in handen van één van DE machtigste families: de familie Wallenberg. Zij zijn de eigenaren van o.a. Ericsson die in 184 landen de telecom bezit en in 100 landen de energie (Vattenfall), maar ook van diverse Scandinavische banken, Electrolux, AstraZeneca en vele andere grote bedrijven.

Hij verdubbeld onze staatsschuld

Onze staatsschuld wordt hoger en hoger. Het lijkt niets meer uit te maken. Het lijkt wel alsof we bewust failliet gemaakt worden. Gaat ons geldsysteem soms straks overboord? Digitaal geld is natuurlijk veel beter te controleren. Volgens de plannen van het WEF worden onze schulden straks kwijt gescholden in ruil voor een volledig gecontroleerd basisloon. Een vaststaand maandinkomen met als gevolg dat we nooit meer zelf kunnen creëren. You’ll own nothing en wij hebben alles! Dat is wat het WEF in samenwerking met de Europese Centrale Bank voor ogen heeft.

Hij wint in 2019 zelfs de ‘WEF Global Citizen award

De award kreeg hij voor wereldwijde veiligheid en zijn vaste geloof in en ondersteuning van de trans-Atlantische relaties (Canada, US en Europa) blablabla. Goed voor de globalistische denkwijze van het WEF, maar wat winnen wij, inwoners van Nederland ermee? Helemaal NIETS. Waarom heeft geen journalist hierover geschreven?

Meer voorbeelden? Klik hier om de voorbeelden op de foto beter te bekijken

Sigrid kaag (D66)

Sigrid werkt al tijden voor het WEF en is door het WEF naar voren geschoven als opvolger van Mark Rutte.

Zij was onderdeel van het GPMB (Global Prepardness Monitoring Board) van de WHO (uitleg vanaf 4.55).  GPMB heeft o.a. twee maanden voor het uitbreken van Corona een adviesrapport uitgebracht, met de toepasselijke titel:  ‘From the never again to the new normal‘ ten tijde van ‘A world at risk‘ in een wereldwijde pandemie.

Een maand na het uitbrengen van dit rapport werd de simulatie pandemie training event 201 gehouden, waarna weer een maand later de Corona Crisis uitbrak die door het WEF gepresenteerd werd als ‘a window of opportunity‘ (zie link vanaf 1 minuut).

Universiteiten

Ten tijde haar functie bij de WHO was Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, haar leidinggevende. Hij ligt momenteel enorm onder vuur vanwege zijn betrokkenheid op de virusexperimenten in het Wuhan Lab, de experimenten op honden en dode baby’s. Marion Koopmans en Ab Osterhaus hebben ook met hem samengewerkt.

Anthony behoort tot de club van Bill Gates (die voor 80% eigenaar is van de WHO). Bill heeft met zijn Bill and Melinda Gates foundation vele donaties aan onze universiteiten gedaan. Zo ook in 2013 na het verkrijgen van het Europese patent op COVID aan het Erasmus. Sigrid wordt niet zomaar door Klaus Schwab naar voren geschoven. Mocht zij ooit onze minister president worden, dan komt dat niet omdat wij op haar gestemd hebben!!

Hugo de Jonge (CDA)

Hoe maak je als Big Farma een gezonde bevolking afhankelijk van een halfjaarlijks terugkerend vaccin, waar ook nog een messenger (code) RNA aan toegevoegd is, zonder dat er ook maar 1 veiligheidsrapport (zie deze video van de WHO jan 2020) van de vaccins beschikbaar is? Door te zorgen dat de minister van Volksgezondheid voor jouw organisatie werkt!

De broer van Hugo, Marien heeft nauwe betrekkingen met AstraZeneca. Hij is werkzaam bij het Radboud UMC, het ziekenhuis dat maar liefst al 8 flinke donaties van Bill ontvangen heeft. Hij zal Hugo vast en zeker alle woorden van Big Farma influisteren.

Hugo bespeelt ons voortdurende met bangmakerij over besmettingscijfers en polariseert door de samenleving in doelgroepen op te splitsen: Jongeren, ouderen, kwetsbaren, ongevaccineerden.

Hij negeert alle adviezen van mensen die niet bij het OMT zitten zoals het advies wat vele internationale wetenschappers aandragen tot het gebruik van HCQ en Ivermectine.

Ferd Grapperhaus (CDA)

Is de man van het invoeren van maximale controle

  • Zijn zoon werkt voor het WEF. Door de inzet van meer politie controle, BOA’s en beveiliging op straat, geef je de bevolking een dreigender gevoel. Mensen voelen zich minder veilig, waardoor ze in een lagere frequentie (minder blijdschap) komen. Meer beveiliging zie je ook tijdens evenementen die ‘gezellig en leuk’ moeten zijn zoals kermissen, festivals en (kinder) feesten.
  • Inzet ME en Romeo’s bij corona demonstraties. Deze demo’s werden doelbewust ge-escaleerd (laten zien dat de overheid geen tegenspraak duld). In Australië mag de politie ondertussen op demonstraten tegen het coronabeleid schieten met rubber kogels.
  • Hij liegt over de manier waarop de inzet van de politie bij demonstraties plaatsgevonden heeft
  • Ferd Grapperhaus heeft 11,4 miljard extra gekregen om online cybercriminaliteit op te sporen. Het gevolg is dat wij dankzij corona nu ook volledig online gecontroleerd zullen worden. Total control!
  • Hij wil van de festivals af i.v.m. drugsgebruik en de inzet van politie. Komt hem vast goed uit dat ten tijde van corona de festivals om zeep geholpen worden.
  • Hij zet zich in voor gezichtsherkenning. Het ultieme controle middel.
  • Grapperhaus liegt nog meer dan Rutte! Hij ontkent de kritiek van agenten die via de BPOC2020.nl naar buiten komt en maakt discriminatie bij politie klein.

Wopke Hoekstra (CDA)

Door akkoord te geven voor het uitgeven van miljarden aan niet bewezen oplossingen die niet nodig zijn (de feiten geven aan dat we géén pandemie en ook géén alarmerend klimaat probleem hebben) en ook niet bij ons in de portemonnee terug komen, helpt hij de rijken (de 0,1% die bijna overal eigenaar van zijn) voor het eerst in de geschiedenis meer rijkdom te bezitten dan de middenklasse.

Het klopt niet dat ons belastinggeld gebruikt moet worden voor het zogenaamd (we zijn al 50 jaar instanties voor klimaat aan het betalen en het wordt geen haar beter!) oplossen van deze ‘grootse’ wereldproblemen, waar ‘hun’ multinational bedrijven gigantisch aan verdienen en vaak niet eens belasting over betalen.

Wopke werkt in ieder geval heel goed mee aan You’ll own nothing en de machtigste 2 multinationals hebben in 2028 naar verwachting alles’

In de zojuist verschenen vermoedelijke nieuwe Agenda staat ons in 2022 al de economische crisis te wachten. Cash geld zal verdwijnen en één centrale digitale euro crypto munt zal ons nieuwe online betaalmiddel worden. Ik vermoed dat we van Wopke nog veel meer gaan horen met betrekking tot het kwijtschelden van onze schulden in ruil voor een basisloon.

Carola Schouten (CDA)

Wegspelen van de boeren door invoering hoge klimaateisen. Als wij niets meer hebben, hebben we ook geen gronden meer. Het wegspelen van onze boeren en het in handen krijgen van alles, inclusief “onze’ gronden is een belangrijk doel in deze Agenda.

Lilian Ploumen (PvDA)

Ik weet niet precies wat haar rol is. Ik hoor haar vaak vervelende en denigrerende uitspraken tegen leden van oppositie partijen uiten. Kabinet kritische politici die feiten en voorbeelden geven die aantonen dat er gehandeld wordt naar de plannen van het WEF en the Great Reset.

Zie betoog Martin Bosma PVV

Heeft volledig meegewerkt aan polarisatie door BLM een warm hart toe te dragen en anderzijds haar volle  toestemming te verlenen om met ontzettend veel ME keihard op te treden met de vreedzame corona demonstraties op het Museumplein. Om vervolgens deze demonstranten ook nog te veroordelen.

Persoonlijk vind ik het opvallend dat Amsterdam volledig geswitched is van groenlinks naar D66. Er zijn nog geen bewijzen van corruptie betreffende de verkiezingen. Ook vreemd is dat bijvoorbeeld in ‘gasgebied Groningen’ de VVD de grootste partij geworden is.

Een belangrijk deel van de D66 Globalisten in de Amsterdamse grachtengordel heeft veel invloed in de lokale politiek van Femke.

Kajsa Ollongren (D66)

Gideon van Meijeren legt haarfijn uit wat haar betrokkenheid is op al het gelieg en gedraai in de tweede kamer. Zij is één van de D66 Amsterdamse grachtengordel personen. Halverwege zijn pleidooi gaat Gideon specifieker in op mijn bovengenoemde vermoeden aangaande de verkiezingen. Zeer zeker de moeite waard om de video te bekijken.

Volt

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=medialnn&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1435858525675270144&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fwww.lnnmedia.nl%2Fblog%2Fministers-die-nevenfuncties-voor-wef-hebben%2F&sessionId=993b1daae3bba4f789a27e4bb1f1b6e3753626a0&siteScreenName=medialnn&theme=light&widgetsVersion=2582c61%3A1645036219416&width=500px

Aboutaleb en Bruls

Maar ook Burgermeesters zoals Aboutaleb en Bruls van Nijmegen uiten grote polariserende woorden in deze Great Reset. Beide hebben belang bij Mega Smartcity Nederland en de verlenging van de A15 voor een snelle doorstroom van handel vanuit Rotterdam naar het Ruhrgebied. Ten koste van de flora, fauna en ons leef- en woongebied. Terwijl deze verlenging volgens de lokale milieu groeperingen helemaal niet nodig is, omdat de A12 verbreed kan worden.

OMT leden

Ab Osterhaus en Marion Koopmans

Hebben beide meegewerkt aan het gigantische verdienmodel achter dit virus.

Ab werkte (naast zijn belangen in vaccinaties) mee aan de totstandkoming van het Corona virus in het Erasmus 2013 (13.40 bij de podcast). Zie ook destijds deze ‘donatie’ van de Bill and Melinda Gates foundation aan het Erasmus. Via deze link kun je al hun donaties aan onze ziekenhuizen bekijken.

Marion werkte voor the ‘Centre of Disease Control’ (onder leiding van Anthony Fauci, waar Sigrid bij de WHO ook voor werkte) en is nu Hoofd afdeling Viroscience, Erasmus MC. Ik ben geen onderzoeksjournalist maar kan wel logisch nadenken. Waarom hoor je hier geen vragen over van onze mainstream journalisten?

Marion heeft in 2020 al verklaard dat ze vaccin onderzoeken deden naar diverse corona virussen. Ook in het lab in China.

Marc Bonten verzwijgt zijn relaties met Pfizer en AstraZeneca. Toevallig bevriend met Marien de Jonge?? Hij is zelfs Adviseur is van Janssen (voor vaccins).

Diederik Gommers en andere OMT leden

Door wie worden Erasmus MC, Kuipers, Gommers, Koopmans et cetera eigenlijk betaald?

Hoe vrij ben je om je eigen mening te geven als je financieel afhankelijk bent van de fondsen van Big Farma en multinationals? Waar Bill Gates weer de grootste aandeelhouder van is. Onze OMT leden worden betaalt door de belanghebbende partijen die ons gevaccineerd willen hebben! Dat zelfde geldt voor de WHO, ook die wordt betaalt door Bill Gates

En natuurlijk onze Koning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s