Disney world eigen wetgeving & regering. Overstromingen na heropening

Disney World Florida
Sub tunnel vernietigd
Grote overstroming (verborgen MSM berichten) nog steeds
Happening Disney World
DE MEESTE MENSEN HEBBEN NOOIT GEWETEN
DISNEY WORLD HAD ZIJN EIGEN WETGEVING EN REGERING>
Land gekocht door C_A/VATICAN$ROTHSCHILDs/Mossad
+MIL. nog steeds bezig met doorzoeken bewijs Kloon fabriek
Ik denk dat de meesten van jullie nu wel begrijpen waarom er zoveel onderzeejagers waren bij Cape Canaveral… Dit is een van de redenen om Subs buiten te houden en niet te laten vertrekken.

In 1965 begon Walt Disney grond te kopen voor een nieuw themapark in Florida. Het succes van Disneyland, en de daaropvolgende wildgroei van trashy bedrijven eromheen, maakte Disney bewust van het potentieel voor een tweede park aan de oostkust, en wakkerde zijn verlangen aan om een groter gebied in handen te krijgen. Hij kreeg zijn zin in Centraal-Florida, dat in het midden van de jaren ’60 nauwelijks ontwikkeld was en vooral bestond uit moerasland en sinaasappelboomgaarden.

Met de hulp van advocaten die niet wisten wie hun cliënt was, en lege vennootschappen, kon Disney de 27.000 acres die samen Disney World vormen verwerven voor slechts 5 miljoen dollar, een koopje zelfs in 1965. Toen het land eenmaal in bezit was, begon de campagne voor totale controle over het gebied, zoals wordt uitgelegd in deze video van City Beautiful.
Deze inhoud is geïmporteerd van YouTube. Misschien vindt u dezelfde inhoud in een ander formaat, of kunt u meer informatie vinden, op hun website.

Disney diende een verzoek in bij de wetgevende macht van Florida voor een speciaal district dat het bedrijf zeggenschap zou geven over riolering, wegen, bouwvergunningen en vele andere facetten van de gemeentelijke controle in het gebied. Ze kregen het, en in 1967 werd het Reedy Creek Improvement District opgericht.

Dit district, met inbegrip van de twee gemeenten die er deel van uitmaken, Bay Lake en Lake Buena Vista, geeft het bedrijf een ongekende mate van controle. Alleen landeigenaren in het district kunnen stemmen over het bestuur van het district, waardoor Disney de overhand krijgt bij de besluitvorming. De verleende bevoegdheden zijn verstrekkend – Disney kan bijvoorbeeld zijn eigen drankvergunningen aan zichzelf verlenen. Zij maken grotendeels geen gebruik van de infrastructuur van de omliggende districten en bouwen in plaats daarvan hun eigen watervoorziening, brandweer, vervoer en nooddiensten.

Disney World is hoe het eruit ziet als je een corporatie volledige controle geeft over een gebied zo groot als San Francisco. Het heeft goed uitgepakt voor het bedrijf, dat op het park rekent voor 14% van zijn $2 miljard jaarlijkse inkomsten. En het is ook een zegen geweest voor Florida: het park heeft van Centraal-Florida een economische krachtcentrale en toeristische bestemming gemaakt. Het is ook een enorme bron van werkgelegenheid voor de mensen die in het gebied wonen, met alleen al 62.000 werknemers in het park.

Het is moeilijker te kwantificeren wat het park nog meer heeft aangericht, zowel in termen van milieu-impact als van belastingderving voor de omliggende counties en de staat. Maar het verhaal is zeker een fascinerend inkijkje in waar je mee weg kunt komen als multinationale Fortune 500 corporatie die een stuk land annexeert dat groot genoeg is om een grote stad te herbergen.

Verschillende Walt Disney World Resort hotelgasten hebben via sociale media overstromingen gemeld, die zich hebben voorgedaan in een Disney Value Resort.

De huidige Disney World hotelgasten postten op Facebook op dinsdagavond tussen 22.00 uur en middernacht om te delen dat hun kamers in Disney’s All-Star Movies Resort waren overstroomd. Gasten deelden ook dat, na de kamer overstroming begon, Disney draaide het water in het gebouw waar de overstroming optrad als ze werkten om het probleem op te lossen.

De overstroming vond naar verluidt plaats in kamers in het Fantasia-gebied in gebouw 5 van het resort – niet alle gebouwen of hotelkamers werden getroffen.

All-Star-Movies-Resort-Kaart

Op het moment van publicatie van dit artikel is het nog niet helemaal duidelijk wat de overstroming heeft veroorzaakt, hoewel sommige gasten meldden dat ze van Disney Cast Members ter plaatse te horen kregen dat er een pijp was gesprongen in het resort. Disney Cast leden werkten om de situatie te verhelpen en ervoor te zorgen dat alle gasten op het terrein veilig zijn. Degenen van wie de kamers werden beïnvloed door de overstroming gemeld dat ze werden verplaatst naar andere kamers op het terrein.

Hoewel overstromingen in een Disney Resort hotel niet vaak voorkomen, werkt Disney samen met de gasten om oplossingen te vinden voor onvoorziene omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de vakantie van een gast. Als er zich een probleem voordoet terwijl u op vakantie bent, neem dan contact op met Guest Relations in uw Disney Resort hotel.

De gemelde overstroming in Disney’s All-Movies Resort vond plaats slechts één dag nadat het Disney Value Resort opnieuw openging voor gasten na een uitgebreide sluiting vanwege de aanhoudende pandemie. U kunt hier meer lezen over de heropening van de Disney Resort hotels.

Bovendien, als gevolg van een gerapporteerde instroom van gasten in Disney’s All-Star Movies Resort, hebben veel vakantiegangers gemeld dat hun hotel verblijven werden opgewaardeerd. Sommige gasten hebben gedeeld dat Disney hen opgewaardeerd van deze Value Resort hotel naar een van de meest populaire Disney Deluxe Resort hotels op het terrein: Disney’s Grand Floridian Resort & Spa. Deze gemelde kamer upgrades vonden plaats voordat vandaag de nachtelijke overstroming plaatsvond in Disney’s All-Star Movies Resort.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s