Astra Zeneca, Jansen & Jansen, Moderna en Pfizer.

Wereldwijde schadeloosstelling (daarom zijn de kinderen aan de beurt)

Ze verwachten veel rechtszaken bij vaccinatieschade en eisen wereldwijde schadeloosstelling:

Sinds 11 maart 2021 is volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) naar schatting 10 procent van de Amerikaanse bevolking “volledig gevaccineerd” tegen COVID-19. We zeggen ‘volledig gevaccineerd’ omdat het nog niet duidelijk is hoe effectief een COVID-vaccin is, noch is het duidelijk of ambtenaren zullen besluiten dat aanvullende vaccindoses nodig zijn (de CEO van Pfizer lijkt dat zeker te denken).

Helaas wordt het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) nog steeds bijgewerkt met ernstige of zelfs fatale reacties na vaccinaties tegen het coronavirus – sommige binnen enkele minuten of uren na vaccinatie. En hoewel we nog niet genoeg gegevens hebben om het oorzakelijk verband te bewijzen, lijkt het veelzeggend dat Pfizer hard werkt om zijn … activa … in te dekken in het licht van wat ze duidelijk verwachten dat er in de nabije toekomst talrijke rechtszaken over vaccinatieschade zullen zijn.

Een onheilspellende flex van Pfizer? Fabrikant van COVID-vaccins eist extreme garanties van landen voorafgaand aan rechtszaken over vaccinatieschade – terwijl de CEO van Pfizer openlijk toegeeft dat hij wil dat mensen het COVID-vaccin “elk jaar” krijgen
In een interview op 25 februari 2021 met NBC News legde Pfizer CEO Albert Bourla (die naar schatting $ 5,68 miljoen aan Pfizer-aandelen bezit) een verbluffende verklaring af terwijl hij het publiek voorbereidde op het idee van een opkomende derde dosis voor het Pfizer COVID-vaccin.

‘Elk jaar moet je je griepvaccin halen,’ zei Bourla. “Het zal hetzelfde zijn met COVID. Over een jaar moet je je jaarlijkse prik halen om je tegen  COVID te beschermen. ”

Het is veel te vroeg om dergelijke beweringen te doen, beweren velen, vooral gezien wat Pfizer naar verluidt nu doet om zichzelf te beschermen tegen toekomstige rechtszaken.

Het beruchte farmaceutische bedrijf zou landen onder druk hebben gezet om onderpand te verstrekken – in de vorm van militaire bases, ambassadegebouwen, bankreserves en soevereine activa – om de verwachte COVID-rechtszaken aan te pakken. Ten minste twee landen, Argentinië en Brazilië, hebben deze eisen afgewezen, die volgens veel juridische experts een schaamteloos machtsmisbruik van de Big Pharma-gigant weerspiegelen.

Het is niet verwonderlijk dat Pfizer zo hard werkt om zijn bedrijfsresultaten te beschermen, gezien de absoluut ongekende aard van de huidige situatie. Het Pfizer COVID-vaccin – dat gloednieuwe mRNA-technologie bevat – werd ontwikkeld en geautoriseerd voor gebruik in noodgevallen (NIET goedgekeurd, zoals sommige “factcheckers” op sociale media beweren) in acht maanden. Voorheen was het snelste vaccin ooit ontwikkeld voor de bof – dat duurde vier jaar.

Trouwens…

Als je een Amerikaan bent en gewond bent geraakt door een COVID-vaccin, kun je Pfizer pas in 2024 aanklagen voor schadevergoeding (of welk ander farmaceutisch bedrijf dan ook) – en misschien zelfs dan niet.

Hier is de context rond vaccins die u moet weten (en waarom 1986 een belangrijk jaar is)

In maart 2020, toen de secretaris van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) Alex Azar een beroep deed op de Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP Act), werd automatisch wettelijke bescherming verleend aan alle bedrijven die onderzoeksvaccins en andere niet-goedgekeurde behandelingen voor COVID-19 distribueren. . Vanwege de PREP-wet kunnen mensen de FDA ook niet aanklagen voor het goedkeuren van noodgebruik van deze medicijnen, noch werkgevers aansprakelijk stellen als ze een COVID-prik verplicht stellen. Deze bescherming duurt tot 2024.

Natuurlijk kunnen Amerikanen farmaceutische bedrijven ook niet aanklagen voor schade veroorzaakt door goedgekeurde vaccins. Dat is het geval sinds 1986 toen president Ronald Reagan de National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA) ondertekende. Deze wet verleent immuniteit aan farmaceutische bedrijven. Met andere woorden, u kunt Pfizer of andere bedrijven niet aanklagen voor een verwonding die u of een dierbare oploopt als gevolg van een van hun vaccins, “tenzij het bedrijf zich schuldig heeft gemaakt aan onrechtmatig of crimineel wangedrag met betrekking tot het vaccin”, aldus de FDA.

Welk verhaal heeft u? Een mogelijkheid is om een claim in te dienen bij het National Vaccine Injury Compensation Program (VICP). Opgemerkt moet worden dat de VICP wordt gecontroleerd door de Health Resources and Services Administration, een tak van de HHS – op zijn zachtst gezegd een potentieel belangenconflict.

Sinds 1988 is $ 4,5 miljard aan schadevergoeding uitbetaald onder 7.874 verzoekschriften (op een totaal van 23.902 ingediende verzoekschriften).

Farmaceutische bedrijven genieten in bepaalde andere landen niet dezelfde wettelijke bescherming als in de Verenigde Staten. Dus naarmate de uitrol van vaccins doorgaat en miljoenen meer mensen in de rij staan voor de prik, zal het interessant zijn om te zien hoe landen de gevallen van hun gewonde burgers zullen aanpakken.

Bronnen:
CNBC.com
APnews.com
Globalhealthnow.org
HRSA.gov
Bloomberg.com
USnews.com
NBCnews.com
Wallmine.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s