LGBT(Q+)

LGBT is een van oorsprong Engelse afkorting die staat voor lesbian, gay, bisexual en transgender.

WAT IS LGBTQ?
LGBTQ is een acroniem voor lesbisch, homo, biseksueel, transgender en queer of questioning. Deze termen worden gebruikt om iemands seksuele geaardheid of genderidentiteit te beschrijven.

LESBIAN
Een vrouw wiens blijvende fysieke, romantische en/of emotionele aantrekkingskracht uitgaat naar andere vrouwen. Sommige lesbiennes geven er de voorkeur aan zich als homo of als lesbische vrouw te identificeren.

GAY
Het bijvoeglijk naamwoord dat wordt gebruikt om mensen te beschrijven die zich blijvend lichamelijk, romantisch en/of emotioneel aangetrokken voelen tot mensen van hetzelfde geslacht. Soms is lesbisch de voorkeursterm voor vrouwen.

BISEXUELE
Een persoon die het vermogen heeft om zich blijvend lichamelijk, romantisch en/of emotioneel aangetrokken te voelen tot personen van hetzelfde geslacht of tot personen van een ander geslacht. Mensen kunnen deze aantrekkingskracht in de loop van hun leven op verschillende manieren en in verschillende mate ervaren. Biseksuele mensen hoeven geen specifieke seksuele ervaringen te hebben gehad om biseksueel te zijn; in feite hoeven zij helemaal geen seksuele ervaring te hebben gehad om zich als biseksueel te identificeren.

TRANSGENDER
Een overkoepelende term voor mensen wier genderidentiteit en/of genderexpressie verschilt van wat typisch geassocieerd wordt met het geslacht dat hen bij de geboorte werd toegewezen. Mensen die onder de transgenderparaplu vallen, kunnen zichzelf beschrijven met een of meer van de meest uiteenlopende termen, waaronder transgender. Veel transseksuelen krijgen van hun arts hormonen voorgeschreven om hun lichaam in overeenstemming te brengen met hun genderidentiteit. Sommigen ondergaan ook een operatie. Maar niet alle transseksuelen kunnen of willen deze stappen ondernemen, en een transseksuele identiteit is niet afhankelijk van het fysieke uiterlijk of medische procedures.

QUEER
Een bijvoeglijk naamwoord gebruikt door sommige mensen met een seksuele geaardheid die niet uitsluitend heteroseksueel is. Typisch voor degenen die zich als queer identificeren, zijn de termen lesbisch, homo en biseksueel te beperkend en/of te beladen met culturele connotaties die volgens hen niet op hen van toepassing zijn. Sommige mensen gebruiken queer, of genderqueer, om hun genderidentiteit en/of genderexpressie te beschrijven. Queer werd ooit beschouwd als een pejoratieve term, maar is door sommige LGBTQ-mensen weer opgepakt om zichzelf te beschrijven; het is echter geen universeel geaccepteerde term, zelfs niet binnen de LGBTQ-gemeenschap.

VRAGEN
Soms, wanneer de Q wordt gezien aan het eind van LGBT, kan het ook vragend betekenen. Deze term beschrijft iemand die twijfelt aan zijn seksuele geaardheid of genderidentiteit.

De waarheid over de homoseksualiteit. 🏳️🌈
De elite die de LGTBQ gemeenschap controleren, controleren de overheid, beroemdheden, film, muziek en voedselindustrie. Ze hebben alles omgekeerd omdat ze willen dat de mensheid omgekeerd leeft.

Mark Dice over het falen van CNN en de LGBTQ+ agenda!
Violet boven

Onderzoek hun omgekeerde regenboogvlag, het is het chakra systeem op zijn kop, het veroorzaakt onbalans en chaos.

Zodra de chaos is gecreëerd kunnen ze de orde beïnvloeden (het Kwaad) de NWO. Een één wereld regering, een één wereld geslacht, kijk naar saddam en gomorra.
De ontvolkingsagenda is in volle werking. Hoe meer mensen homo, lesbisch & homoseksueel worden betekent minder pro-creatie, meer vururable voor manipulatie in de samenleving door NWO. Wordt wakker…

De kleuren van de regenboog worden traditioneel benoemd als (van buiten naar binnen): ​ rood, ​ oranje, ​ geel, ​ groen, ​ blauw, ​ indigo, ​ violet. De volgorde kan onthouden worden als ROGGBIV. Uiteraard is er in werkelijkheid een continue verdeling van kleuren, die naadloos in elkaar overgaan en niet scherp te onderscheiden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s