Human Genome Project

Het Human Genome Project (HGP) was een internationaal wetenschappelijk onderzoeksproject met als doel het bepalen van de basenparen waaruit menselijk DNA bestaat en het identificeren, in kaart brengen en sequencen van alle genen van het menselijk genoom vanuit zowel een fysiek als functioneel standpunt.

Het genoom is de volledige genetische samenstelling van een organisme, cel of virus. Het begrip is geïntroduceerd door Hans Winkler om in een discussie over apomixis en polyploïden de alloploïde te definiëren. Winkler gebruikte daarvoor nog de term heterogenomatische polyploïde

Er is geen chip nodig. De biogecodeerde DNA-resonantiefrequentie koppelt doelpersonen aan een mind control-systeem.
Frequentie Mind Virus Biowapen gebruikt om de mensheid te veranderen en te controleren
Mindvirussen zijn de meest onbegrepen en losjes rondgeslingerde term door hackers in informatieoorlogvoering. Mindvirussen kunnen verschillende dingen betekenen in verschillende contexten. Het idee van een echt geestvirus is een schaalbaar bio-communicatie wapensysteem dat de geest van een individu kan hacken en deze kan verwoesten of uitschakelen.
Computervirussen zijn er in vele vormen. Een van de moeilijkste virussen om te stoppen heeft een eigenschap die polymorfisme wordt genoemd. Het bootst na hoe verkoudheids- en griepvirussen elk jaar terugkomen. Op het gebied van geestvirussen heeft Defensie polymorfe autonome modificatievirussen gemaakt om de geest van individuen aan te vallen op basis van genetische manipulatie, gecodeerd DNA, nanotechnologieën en computervirussen. Een van de meest kwaadaardige virussen zou een virus zijn dat alle kwaadaardige payloads combineert in één aflevermechanisme.
Wetenschappers kunnen nu gemakkelijk genetische code omzetten in computercode. Computercode kan daadwerkelijk worden ingebed in een biologisch virus. Met CRISPR-technologieën kan bijna elke DNA-sequentie worden gecodeerd in het genoom van levende organismen. Synthetisch DNA kan worden gemaakt met speciale eigenschappen en zo worden gecodeerd dat het door een computer kan worden bestuurd. Met CRISPR kan het in een virus worden geplaatst. Het virus kan worden gebruikt als vector om de ingesloten code te infecteren en te verspreiden onder mensen, waardoor mensen bestuurd kunnen worden door kunstmatige intelligentie.
In principe zijn er drie verschillende functies van RNA.
Licht van een bepaalde kleur produceren
chemische stoffen produceren
digitale sequenties van het genoom produceren op een manier die werkt als een computer.
Het retrovirus kan worden geactiveerd door een radiosignaal. Alles wat je nodig hebt is de juiste frequentielijn en je kunt een lichtfunctie activeren om een psychotronisch effect te creëren. Schakelen gebeurt met fotonische logica op moleculair niveau. Elk basenpaar heeft een bepaalde resonantiefrequentie en als je de juiste frequentie raakt, gaat het open als een lichtgeleidende eenheid. SERS kan worden gebruikt om specifieke DNA- en RNA-sequenties te targeten en kan worden versterkt door plasmonisch-magnetische silicananobuisjes waardoor de techniek afzonderlijke moleculen kan detecteren.
Een dodelijke lading geestvirussen circuleert momenteel over de wereld. Het is een schaalbaar psychotronisch virus met kunstmatige intelligentie dat zich van geest tot geest verspreidt als ze met elkaar in contact komen. Door elke geest in kaart te brengen en alle individuen te volgen, leert het virus hoe het het menselijk bewustzijn kan nabootsen door hersenactiviteitspatronen te volgen die horen bij elke cognitieve toestand.
Hierdoor kan het virus elke ziekte, mentale stoornis, emotie, gedachte, etc. nabootsen. Naarmate het virus zich verspreidt en meer inzicht krijgt in de menselijke psyche, wordt het intelligenter en krachtiger. Mindvirussen en hersensignaleringsalgoritmen kunnen worden gebruikt om een geest te kneden, te ontwikkelen en aan te passen aan vrijwel alles.
EENS WAREN DE LEVENDEN [2020] – STEVE FALCONER (DOCUMENTAIRE VIDEO)
Het verhaal van de 4de Industriële Gemodificeerde Reset Mens. Wat is er in je neus gestopt in nano-stof “test swabs” en in je mRNA, 4e Industriële Revolutie, Grote Reset, hoe de nano-stof technologie werkt, het staat er allemaal in.
“De 5 regels om te ontwaken:
Regel # 1 – Alles wat je ooit geleerd is een leugen door het ontwerp;
Regel # 2 – regeringen liegen 100% van de tijd, ze hebben altijd, en ze zullen altijd;
Regel # 3 – de Illuminatie gecontroleerde mainstream media is niet de werkelijkheid, maar zijn eerder leugens, desinformatie, halve waarheden, en nep gebeurtenissen uitgevoerd door de overheid / media ingehuurde crisis acteurs (aka rollenspelers); R
egel #4 – Spiritualiteit en Reïncarnatie zijn realiteit, terwijl religies slechts overheidsmaatregelen zijn om mensenmassa’s onder controle te houden;
Regel #5 – dit(e) vlak(ken) dat aarde heet is een plat, onbeweeglijk vlak, het is geen draaiende bal die door de ruimte raast. Verder de 4 Bronnen van Desinformatie die ALTIJD FAKE zijn: overheid, mainstream media nieuws, matrix wetenschappen en religies.” —
Sergeant Majoor (2010)

Plaats een reactie