Russel Brand

Russell Edward Brand is een Engels komiek, acteur, columnist en zowel radio- als televisiepresentator. Hij presenteert zich als flamboyante, ietwat wazige verschijning en schuwt er niet voor controverses op te zoeken. Brand omschrijft zichzelf als een SM-versie van Willy Wonka.

Russell Brand | Gatekeeper
Deze is voor degenen die denken dat Russell Brand “ontwaakt” en “aan onze kant” staat. Kijk hoe Russell Brand in 2019 Klaus Schwab’s topadviseur Yuval Noah Harari een “mooi mens” noemde. Je weet wel, de man die zei dat Jezus als zoon van God “nepnieuws” is en dat mensen “hackbare dieren” zijn, ja die man…
Russel Brand draagt meestal een zweetbandje of een dikke leren armband om zijn linkerpols. Ik heb deze opname van een van zijn video’s. De mooie 33.
Zieke Pedofiel! 🤮 Russell Brand (connecties met de Rothschilds) is live op TV betrapt op het seksueel molesteren van een jong meisje. Het zieke Monster…

Dit is gewoon bizar.Russell Brand met ex-vrouw Katy Perry bij Vanity Fair award met behulp van zijn ‘obey’ signaal om haar te controleren als ze zijn bullshit roept.
APEC top nazi-symbool Russell Brand
Russel Brand klaagde dat YouTube hem een staking gaf, huilde over “vrije meningsuiting”, letterlijk dezelfde mensen die stil bleven toen de rest van ons universeel werd gedeplatformeerd.
Brand had zelfs een podcast met mij gepland, maar die ging niet door.

1 november 2022
👿 RUSSELL BRAND DISPLAYING “GEMINI”
💥 Gemini = tweeling = Digitale Tweeling.
💥 Brand toont vijf, niet één, niet twee, maar VIJF GEMINI patches (en “één oog”)!
💥 Deze clown zegt NIETS over digitale tweeling – het grote nee-onderwerp van de zaak. [Maar hij signaleert het luid en duidelijk. Dit is wat je noemt, “misleiden”.
Weet je, het laat zien dat ze ons allemaal uitlachen.

Russel Brand klaagde dat YouTube hem een staking gaf, huilde over “vrije meningsuiting”, letterlijk dezelfde mensen die stil bleven toen de rest van ons universeel werd gedeplatformeerd.
shemale?

Plaats een reactie