Akzo Nobel

AkzoNobel is een Nederlandse multinational met activiteiten op het gebied van verven en lakken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Over 2021 bedroeg de geconsolideerde omzet ruim 9 miljard euro en de onderneming is actief in meer dan 80 landen. De voorzitter van de raad van bestuur is Grégoire Poux-Guillaume. Voorzitter van de raad van commissarissen is Nils Smedegaard Andersen.

Couleur locale
Met de couleur locale wordt de algemene kleur van een landschap bedoeld; de toon die daar overheersend is en het bijzondere karakter aanduidt: de stemming of sfeer in het tafereel voor zover ze door de kleur of toon bepaald worden. Een kleur die door alle vermengd schijnt.

AkzoNobel heeft drie grote verfmerken die in Nederlandse bouwmarkten zoals de Gamma, Praxis, Karwei etc. te koop zijn.
Dit zijn; Sikkens, Flexa en Hammerite. Het segment
Decorative Paints produceert diverse verven, lakken, kleefstoffen etc. onder deze merknamen. De divisie Decorative Paints is goed voor 28 procent van de omzet. Hoewel ze heel grofweg gezien enige overlap kennen, bedienen ze elk een specifiek segment in de verfindustrie.

AkzoNobel is een toonaangevend wereldwijd verf- en coatingsbedrijf en een belangrijke producent van speciale chemicaliën. Het voorziet industrieën en consumenten wereldwijd van innovatieve producten. Het portfolio omvat merken als Dulux, Sikkens, International en Eka. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf wordt consequent gerangschikt als een van de leiders op het gebied van duurzaamheid. Met vestigingen in meer dan 80 landen zetten de 50.000 medewerkers zich in om toonaangevende producten en technologieën te leveren die voldoen aan de groeiende eisen van onze snel veranderende wereld.
28 jun 2022AkzoNobel heeft aangekondigd dat Gregoire Poux-Guillaume per 1 november 2022 de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van het bedrijf wordt. Hij volgt Thierry Vanlancker op, die sinds 2017 CEO en lid van de Raad van Bestuur is en wiens ambtstermijn afloopt.
Grégoire Poux-Guillaume, CEO van Akzo Nobel, bespreekt de resultaten over het vierde kwartaal en zegt dat er “enkele prijsverhogingen op komst zijn, al was het maar om de inflatie bij te houden”.
weer blauw en geel = groen (money)
Begint met de TRIad claw en eindigt met de Obelisk
27-jun-2019 Het gebeurt niet elke dag dat je de kans krijgt om je kleurenkennis te gebruiken om een onbetaalbaar meesterwerk te helpen restaureren. We zijn bij elke stap betrokken. En je kunt het hele gebeuren zien gebeuren. Meer informatie: http://akzo.no/NightWatch #OperationNightWatch #Rijksmuseum #Partnership

Tot wanneer heeft de Cocaïne fabriek eigenlijk bestaan?
In 1963 is die in handen van AKZO Nobel gekomen. Maar we slaan een stukje over. Wat ik namelijk onlangs uitvond, toen het boek al klaar was, was dat na 1925 de productie van de fabriek inzakte, maar dat ‘ie in 1942 ineens weer flink omhoog ging. En dat was omdat ze toen amfetamine maakten, speed dus. En dat was de drug die Hitler aan zijn soldaten gaf om beter te presteren. En Nederland was in die jaren door de Duitsers bezet. Aan de Amerikanen en Engelsen zal de fabriek dus niet hebben geleverd. Dus je kan met een gerust hart stellen dat de Nederlandse Cocaïne Fabriek amfetamine heeft geleverd aan de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog. Of nou ja, met een gerust hart…
https://www.vice.com/nl/article/xdnvnd/een-fraai-stukje-geschiedenis-nederland-was-de-grootste-cocaineproducent-ter-wereld

Hoofdkantoor Akzo Nobel – Amsterdam | Ons DNA in elk gebouw

25-06-2021 Nederland is een illegale nepstaat
Bron ; http://www.bewustnieuws.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat/

De Nederlanders hebben nooit kunnen kiezen voor de huidige staatsvorm.
Ons uitgangspunt is, dat alleen een bij grote meerderheid van het Nederlandse volk goedgekeurde staatsvorm de enig legitieme is.
Alle andere staatsvormen zijn ongeldig, illegaal, zelfs crimineel als het er op aankomt.
Op 13 mei 1940 overtrad het staatshoofd Wilhelmina de Nederlandse Grondwet van destijds door de regering te verplaatsen naar een plaats buiten de grenzen van het Rijk.
Artikel 21 van de destijds vigerende Grondwet der Nederlanden luidde immers:
“In geen geval kan de zetel der Regering buiten het Rijk worden verplaatst.”
Maar op 6 september 1898 bij de aanvaarding van de kroon heeft Wilhelmina het volgende plechtig gezworen:“Ik zweer aan het Nederlandsche volk, dat ik de grondwet steeds zal onderhouden en handhaven.
Ik zweer dat ik de onafhankelijkheid van het grondgebied des Rijks met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat ik de algemeene en bijzondere vrijheid en de rechten van alle Mijne onderdanen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de algemeene en bijzondere welvaart alle middelen zal aanwenden, welke wetten te Mijner beschikking stellen, zooals een goed Koning schuldig is te doen.
Zoo waarlijk helpe Mij God almachtig!”
Wat is dus een plechtige eed van “hooggeplaatsten” waard?
Volstrekt niets, als het aan de zogenaamde “oranjes” is gelegen!
Dus het Nederlandse volk heeft ook geen snars te maken met het onbevoegd gezag wat sinds 18 mei 1940 is gevestigd door Reichskommissar Seys-Inquart namens de Nazi-bezetters.
In feite zitten wij hier nog steeds met de rechtsopvolgers van dat “Hitler-kabinet”, want na de “bevrijding” kwam het staatshoofd haar illegale plek weer innemen, zonder enige vorm van soevereiniteitsoverdracht.
Alleen het Duitse leger capituleerde, maar dat is niet hetzelfde.
De soevereiniteit kón ook niet worden teruggegeven, want die was nimmer in het bezit geweest van het volk, noch het staatshoofd.
Nederland is dus niet veel meer dan een illegale nep-staat met 16,5 miljoen inwoners, geregeerd door een “Regering van Amsberg I “ (1980-2013), illegaal, onbevoegd, ondemocratisch en compleet in verval.

En het kan nog erger: belangenverstrengeling tot in de meest groteske proporties.
Een staatshoofd, die hoofd van de regering is, voorzitter van haar eigen privé rechtbank en groot aandeelhouder van een lange rij multinationale ondernemingen, waarvan de meeste een enorme belasting op het milieu leggen (Shell, KLM, DSM, Unilever, AKZO-Nobel, BP, Billiton, Oranje-Nassau, AVR-Gansewinkel), een enorme belasting op de welvaart (ABN-Amro, NHM, NCF), nog daar gelaten wat deze verzameling parasieten ons jaarlijks aan belastinggeld kost.

Dit staatshoofd heeft met het principe “Trias Politica” ( scheiding der machten ) helemaal niets te maken, want de wetten worden door het staatshoofd getekend ( of tegengehouden ), de uitvoerende macht ligt bij haar eigen regering en de rechterlijke macht wordt door haar / hem zelve benoemd.
En het kan nóg veel erger.
Vanuit het verleden dient zich een schier oneindige stroom van wantoestanden aan, die betrekking hebben op het staatshoofd en haar entourage.
Of het gaat om zijn grootouders en hun gedragingen, haar vader en moeder, haar zusters en aangetrouwde “adel” of haar eigen kinderen: er is ALTIJD wat!
Bovendien zwellen de geruchten steeds meer aan, dat zoon Friso is geliquideerd, schoondochter Mabel is kalgestellt, schoondochter Maxima niet meer in de hand is te houden en Willem Alexander totaal geen interesse meer heeft in een bestaan als “staatshoofd”.
In de komende weken zullen we zien hoe decadentie degenereert tot een onhoudbare situatie.
We zullen zien, dat de troonswisseling geen opgelegde zaak is.
We zullen meemaken, dat andere krachten rondom dat zogenaamde koningshuis aan de touwtjes begint te trekken en rücksichtslos opruiming houdt, ter wille van de overdracht van het gestolen kapitaal van minimaal € 100 miljard.

======================================================

Een wet tot het liquificeren van overleden personen is in 2021 ook in NL aangenomen!
(Mochten de crematoria het straks allemaal niet meer aankunnen.)
Welke oplosmiddelen Akzo Nobel voor ons hiervoor in petto heeft..
En zijn die dan wel milieuvriendelijk?

Plaats een reactie