Project Icebreaker, CBDC & A.I.

IS A.I. HET ANTWOORD OP CBDC?
Ik weet dat het gek klinkt, maar kijk eens naar dit gesprek dat ik had met Chat GPT, gewoon om te zien of we wat vooruitgang konden boeken….
Het is de moeite waard om de hele video te bekijken!
Project Icebreaker: Het begin van een wereldwijd digitaal muntstelsel.
De meesten hebben geen idee dat het gebeurt. Sommigen die het wel weten, negeren het moedwillig. Maar nu CBDC’s zich haasten om realiteit te worden, is het tijd voor ons om te doen wat we kunnen om ze te stoppen of voor te bereiden.
Het is belangrijk te begrijpen dat centrale bankiers in een razend tempo digitale valuta ontwikkelen en invoeren. Het is geen kwestie van experimenteren, ze hebben deze systemen al klaar om in te voeren. Het Federal Reserve instant transfer programma “FedNow” gaat in juli van dit jaar van start en is geen CBDC, maar wel een tussenstap naar de invoering van CBDC’s op korte termijn.
Bij mijn onderzoek naar verschillende CBDC-programma’s en hoe snel ze vorderen, stuitte ik op een interessant programma, “Project Icebreaker” genaamd, dat wordt uitgevoerd door de Bank voor Internationale Betalingen (BIS). Voor degenen die het niet weten, de BIS is een globalistische instelling met een clandestien verleden die bekend staat als de “centrale bank van de centrale banken”. Het is het beleidsmakende centrum voor de meeste centrale banken in de wereld. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het mogelijk is, dat zoveel nationale centrale banken met elkaar samenwerken, in plaats van te handelen in het belang van de landen waar ze gevestigd zijn, dan is de BIS het antwoord. Met andere woorden, organisaties als de Federal Reserve zijn niet noodzakelijk loyaal aan Amerikanen of aan Amerikaanse functionarissen, ze zijn loyaal aan de dictaten van de BIS.
De BIS loopt voorop in de beweging naar de invoering van CBDC’s. Zij hebben een groot aantal projecten gefinancierd om CBDC-technologie te testen en te verfijnen en dit jaar schatten zij dat ten minste 81 centrale banken over de hele wereld bezig zijn met de invoering van digitale valutasystemen.
Met name Project Icebreaker trok om een aantal redenen mijn aandacht. De BIB beschrijft het project als een wisselkoersvereffeningsinstelling voor Retail CBDC’s (retail CBDC’s zijn digitale valuta’s die door het gewone publiek en bedrijven worden gebruikt), waardoor de valuta’s snel en efficiënt van land tot land kunnen worden verhandeld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de “Icebreaker Hub”, een door de BIS gecontroleerd mechanisme dat gegevensoverdrachten voor een reeks transacties vergemakkelijkt en banken met andere banken verbindt. #Breaking #CBDC #ProjectIcebreaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s