The New Age Fully Exposed

ook wel de: één wereldreligie / munt / regering

New age is een westerse spirituele beweging die ontstond in de 20e eeuw. De aanhangers van new age kijken sinds de jaren 1970 uit naar de komst van een ‘nieuw tijdperk’ van liefde en licht waar ze zich op voorbereiden door te werken aan eigen spirituele groei.
New age is een verzamelterm voor een breed palet aan esoterische filosofie, nieuwe religies, alternatieve therapieën en alternatieve leefwijzen die vanaf de tweede helft van de jaren 1960 van de twintigste eeuw aan populariteit hebben gewonnen. Overkoepelend gaan newageaanhangers uit van een holistisch mens- en wereldbeeld, met daarbij het geloof in persoonlijke ontwikkeling, en het geloof dat de mensheid een nieuw tijdperk ingaat. Men ervaart de eenheid van mens, natuur en kosmos. Men hecht waarde aan een intuïtieve en gevoelsmatige benadering van problemen en zaken. New age wordt gezien als een reactie op traditionele monotheïstische religies, maar ook op materialisme, rationalisme en individualisme.

0:00:35 – Deel 1: Bewijs dat de New Age Satanisch is
0:18:14 – Deel 2: Astrale projectie uitgelegd
0:43:13 – Deel 3: Psychedelica, drugs en de Bijbel
0:55:26 – Deel 4: Bewijs dat meditatie demonisch is
1:22:32 – Deel 5: Kristallen
1:32:52 – Deel 6: Wie is God volgens Jezus?
1:39:55 – Deel 7: Het Koninkrijk van God is in jou?
1:55:12 – Deel 8: “Jullie zijn goden”?
2:07:25 – Deel 9: Christusbewustzijn ontkracht
2:20:27 – Deel 10: Wet van Aantrekkingskracht Debunked
2:45:06 – Deel 11: Bewijs dat Yoga demonisch is
2:57:33 – Deel 12: De wederkomst van Jezus
Chrislam Abrahamic Family House Animatie
DE DOOR PAUS FRANCIS OPGERICHTE KATHOLIEK-MOSLIM INTERRELIGIEUZE RAAD KONDIGT AAN DAT ER IN 2022 EEN NIEUW CHRISLAMITISCH HOOFDKWARTIER WORDT GEOPEND DAT EEN MOSKEE EN EEN KERK COMBINEERT VOLGENS EEN ONDERTEKEND CONVENANT.
Mark Passio – New Age Bullshit
Predictive programming
Predictive programming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s