John Paul Rice, A child’s voice

Acteur en producent John Paul Rice is de laatste Hollywood insider die Hollywood pedofilie aan de kaak stelt in dit keiharde exposé.
John was zelf slachtoffer van seksueel misbruik. Hij redde zijn ouders ervan!
Hij verzet zich tegen het opzadelen van een groep als de “slechte mensen”. Hij zegt dat we moeten genezen als we deze cyclus willen stoppen. Een van de wijste video’s die ik heb gezien.
“We moeten stoppen met elkaar te bevechten en dit land verenigen voor onze kinderen.”
Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Hollywood Producer, Regisseur, en Acteur, John Paul Rice, bevestigt in deze video dat recente pedofilie en mensenhandel rapporten geloofwaardig zijn. Zijn ervaringen en onderzoek wijzen ook op ernstige problemen die Hollywood teisteren, waaronder grote sterren, regisseurs en Hollywood moguls. Zijn nieuwste film, “A Child’s Voice”, toont een kinderhandel ring die opereert binnen Hollywood.
Game day the movie
John Paul Rice, The Hunger Games Producer (???), richt schijnwerpers op pedofielen in Hollywood, Bill Gates, Epstein, de Koninklijke familie, en meer.
EDGE Om aan de rand van de kennis van de wereld te komen, zoek je de meest complexe en gesofisticeerde geesten, zet je ze samen in een kamer en laat je ze elkaar de vragen stellen die ze zichzelf stellen.
Edge.org werd in 1996 gelanceerd als de online versie van “The Reality Club” en als een levend document op het Web om de activiteiten van “De Derde Cultuur” weer te geven.
DE REALITEITSCLUB
De Reality Club was een informele bijeenkomst van intellectuelen die van 1981 tot 1996 bijeenkwamen in Chinese restaurants, kunstenaarslofts, investeringsbanken, balzalen, musea, huiskamers en elders. De leden van de Reality Club presenteerden hun werk in de wetenschap dat ze uitgedaagd zullen worden. Het kenmerk van de Reality Club was een rigoureus en soms onbeleefd (maar niet ad hominems) discours. Het motto van de Club is geïnspireerd door de overleden kunstenaar-filosoof James Lee Byars: “Om aan de rand van de kennis van de wereld te komen, zoek je de meest complexe en verfijnde geesten, zet je ze samen in een kamer, en laat je ze elkaar de vragen stellen die ze zichzelf stellen.”
Ik ontmoette Byars in 1969 toen hij me opzocht na de publicatie van mijn eerste boek, By the Late John Brockman. We zaten allebei in de kunstwereld, we deelden een interesse in taal, in het gebruik van de vraagstelling, in het vermijden van de verdoving van de wijsheid, en in “de Steins” -Einstein, Gertrude Stein, Wittgenstein, en Frankenstein (“de shtick van de Steins”). In 1971 vormde onze dialoog (“Jimmie en Johnny”) de basis voor de oprichting door James Lee van het World Question Center.

https://www.bitchute.com/video/w1ip7dtyVTGn/

https://www.bitchute.com/video/NmogWKKFwtvx/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s