Atoombom / nuclear hoax

Een kernwapen (ook atoombom, kernbom of kernkop genoemd, en in de volksmond A-bom) is een explosiemiddel dat zijn vernietigende kracht ontleent aan kernreacties, hetzij kernsplijting (splijtingsbom) of een combinatie van splijtings- en fusiereacties (thermonucleaire bom). Bij beide soorten bommen komen grote hoeveelheden energie vrij uit relatief kleine hoeveelheden materie.

Bij de eerste proef met een splijtingsbom (“atoombom”) kwam een hoeveelheid energie vrij die ongeveer gelijk was aan 20.000 ton TNT (84 TJ).[1] Bij de eerste proef met een thermonucleaire bom (“waterstofbom”) kwam een hoeveelheid energie vrij die ongeveer gelijk was aan 10 miljoen ton TNT (42 PJ). Kernbommen hebben opbrengsten gehad tussen 10 ton TNT (de W54) en 50 megaton voor de Tsar Bomba (zie TNT equivalent). Een thermonucleair wapen met een gewicht van slechts 600 pond (270 kg) kan een energie vrijmaken die gelijk is aan meer dan 1,2 megaton TNT (5,0 PJ).[2]

Een kernwapen dat niet groter is dan een conventionele bom kan een hele stad verwoesten door ontploffing, vuur en straling. Aangezien het massavernietigingswapens zijn, is de proliferatie van kernwapens een aandachtspunt van het beleid inzake internationale betrekkingen. Kernwapens zijn tweemaal in een oorlog ingezet, door de Verenigde Staten tegen de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki in 1945 tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De nucleaire hoax: wat er echt is gebeurd met Hiroshima en Nagasaki
Nuclear Wars- Everything You have been told is a LIE
Ik had GE als klant.
Kende Jack Welch en sprak vele malen met hem. Werd 10 jaar lang uitgenodigd voor het kerstfeest van GE. Laat me je wegblazen
Een week lang de topjongens van de wereld logeren in The St Regis Hotel en aan de overkant in The Peninsula Hotel voor $ 850,00 per nacht met een korting voor GE. Een senator Sam Nunn elk jaar met een tap die u nooit zult geloven en een privévliegtuig op afroep 24/7…waarom om ervoor te zorgen dat GE nooit belasting betaalt en goed beschermd is omdat ze zaken doen buiten PLANET in HET GEHEIME RUIMTEPROGRAMMA.
Dineren in een van de beste restaurants….50 limousines op afroep voor de hotels om iedereen mee te nemen om te winkelen en te feesten.
De limousinerekening voor een week alleen al was $250.000 en de man die eigenaar was van het bedrijf zag eruit als
Charlie Ward en zijn naam was Solomon die zijn geld uitgaf in Atlantis op de Bahamas, Las Vegas en Atlantic City…hij was een Whale….
Op een dag gingen we naar Sands Point een exclusief gebied dat zijn eigen politie heeft om de rijken te beschermen en in 2004 was de goedkoopste belasting per jaar op de miljoen dollar huizen 20.000 dollar. Natuurlijk heb je Nassau politie die het gebied bestrijkt maar ze zijn gewoon vrijmetselaars huur agenten en je hebt ook de Port Washington politie een andere vrijmetselaars huur agent..
Ik had dit hier gepost in 2019 maar dit verhaal werd verwijderd door de mooie BITCH BOYS per charlie TUNA
Kernenergie is nep en gay!
Ze maken ons gewoon bang met deze nutteloze namen, zowel Uranium als Radium kunnen gebruikt worden als vrije energie brandstof, daarom verbergen ze het voor ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s