Biden movie: My son Hunter

Biografisch drama over de Amerikaanse vice-president Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden en hun zakelijke transacties in Midden-Europa, Rusland en communistisch China. De producenten zeggen dat de film zowel de “levensstijl” van Hunter Biden als zijn buitenlandse zaken in beeld zal brengen. Breitbart Media, een rechts-conservatieve publicatie, distribueert de film.
My Son Hunter volgt een verhalende stijl en is opzettelijk grappig, met geanimeerde intermezzo’s en personages die rechtstreeks tot het publiek spreken in een stijl die doet denken aan het populaire tv-programma The Office. Het publiek bij de vertoning van woensdag lachte aan het begin van de film, waar een disclaimer staat: “Dit is geen waargebeurd verhaal. Met uitzondering van alle feiten.”

My Son Hunter is een film geregisseerd door Robert Davi met in de hoofdrollen Laurence Fox, Gina Carano en John James. De film draait om Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden. In 2021 beschuldigde Donald Trump Hunter Biden van corruptie. Het is, volgens Catherine Shoard van The Guardian, de “debuutfictiepoging” van documentairemakers Ann McElhinney en Phelim McAleer. Spectator Australia noemde de film een “sociaal gevaarlijke, ego-schadelijke en ronduit heerlijke ontmaskering van het Hunter Biden laptopschandaal”. De film wordt gedistribueerd door het Amerikaanse extreem-rechtse mediabedrijf Breitbart News

Synopsis
Volgens de Britse online krant The Independent zal de film zich concentreren op “beschuldigingen van Trump-bondgenoten” over Hunter Biden’s buitenlandse zakendeals. De producenten verklaarden dat de film de vermeende “zakelijke transacties en levensstijl van Hunter Biden” in beeld zal brengen.

Cast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s