Word wakker van het “Ontwaken”

Van het kanaal van @TheRealKimShady

“Voor degenen die het vragen,
Hier zijn mijn aanbevolen video’s die ik heb gepost.
Kijk in de volgorde van plaatsing.
🔥🔥
Onthoud:
Schrap het dogma.
Blijf bij de feiten
Neem wat resoneert
Doe je eigen onderzoek
Leg de stukjes van de puzzel bij elkaar”

#01 Deze video beschrijft de oude occulte filosofie “van donker naar licht”, de “machten die het toepassen”, en hoe het de realiteit van vandaag rechtstreeks beïnvloedt.
#02 Deze laatste video van de MINDGAME-serie onderzoekt het gebruik van de ‘Kracht’ binnen de mysteriegodsdiensten, de polariteit van licht en donker, en waarom God geen deel uitmaakt van dat systeem.
NB: Dit is geen instapvideo, maar bedoeld voor kijkers die bekend zijn met deze onderwerpen en stevig gegrond zijn in hun geloof in God en Jezus, en in de Waarheid van de Schrift. Als je deel 1 en 2 nog niet hebt bekeken, doe dat dan eerst voordat je deze video bekijkt, want de informatie die hier wordt gepresenteerd voegt alle voorgaande stukken samen.
WAARSCHUWING
Mind control wordt besproken op 24:00 -34:00,
sla a.u.b. over als u slachtoffer bent of vermoedt te zijn geweest van SRA.
Het liedje op 51:11 -25 is gedempt wegens copyright claim
– u kunt de volledige video vinden in de links sectie hieronder.
#03 AETHEREAL – De strijd om hemel en aarde
(Kosmologie Documentaire)
Hoofdstukken:
Het oude conflict 4:36
Een nieuwe natie 11:00
De Kosmische Herschrijving 17:30
De Quantum Misleiding 25:49
Herboren tovenarij 35:09
De kracht van de lucht 51:27
New Age “Zience” 1:12:33
Orakels van het Technium 1:28:27
Het Templum Ontheiligd 1:42:10
De keuze 1:47:53
#04 Hier is de hele What’s Really Coming serie samen in één video. De achtergrondmuziek is verminderd. Voor degenen die niet bekend zijn met of nieuw zijn in mijn bediening, dit is waar de inhoud van mijn boek The False Apocalypse en mijn Road to Antichrist documentaire serie zijn begonnen. Ik had vóór deze serie een paar video’s gedaan, maar halverwege 2016 begon ik de zaken radicaal anders te zien, en deze serie is het moment waarop ik het voor het eerst presenteerde.
Voor alle duidelijkheid, ik heb de “namaak nwo vs echte NWO” terminologie al lang laten vallen. New World Order is grotendeels ingeburgerd als de term voor wereldwijd totalitarisme (voorheen “namaak nwo” in deze videoserie), en zo gebruik ik de term al jaren. Op deze manier is er minder verwarring. Ik noem de “echte NWO” van deze serie “New Age” of “echt beest van Openbaring 13,” enz.
Mijn kijk op Bill Cooper is ook radicaal veranderd sinds de eerste publicatie van deze serie. Hij was zo fel tegen de mysteriescholen, maar toch belijdt hij sommige ideeën die rechtstreeks afkomstig zijn van propagandisten van mysteriescholen (zoals Manly P. Hall en Alice Bailey). Om deze reden kan ik Cooper geen medebroeder in Christus noemen zoals ik gewend was, en misschien was hij kwetsbaar voor satanische aanvallen omdat hij niet echt gered was. Maar ik hoop dat ik het mis heb.
Ik ben ook tot een goed begrip gekomen van wat “Mysterie Babylon” is, wat ik bespreek in een aparte video op mijn kanaal. Hoewel deze term in zekere zin geschikt is om het geestelijke fundament van het Antichristelijke koninkrijk te beschrijven (de mysteriescholen, New Age, enz.), is de manier waarop het boek Openbaring het gebruikt specifiek een verwijzing naar Jeruzalem/Israël, wat aansluit bij de focus van de complottheorie op de zogenaamde “Joodse Wereld Orde”, waar complottheoretici zoals Jordan Maxwell vaak naar verwijzen als het moderne Babylonische systeem. De complottheorie is in wezen het beest dat de hoer ontmaskert.
Wakker worden van het Grote Ontwaken.
It’s All. Of. Them.
🔥🔥🔥☝️☝️☝️🔥🔥🔥
20-mei-2022 Let op en ontwaak uit het Grote Ontwaken!!!
https://rumble.com/v1g5ny3-soros-bails-out-donald-the-puberty-blocker-endorser-trump-the-truth-behind-.html

17-mei-2022
Good Guys, Bad Guy
Witte hoeden, zwarte hoeden
Republikeinen, Democraten
Waarom denk je dat de kleur paars aan beide kanten symbolisch is?
Rood + Blauw = Paars.
2 kanten
1 Munt
Er zijn geen kanten.
Het is dualiteit.
Ze moeten het kwade met het goede in evenwicht brengen.
Donker 👉 Licht
Dit is niet het Grote Ontwaken.
Het is de Grote Misleiding.
Wakker worden van het Ontwaken

🐸 Meme Magic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s