PostNL “Track & Trace”

PostNL is een Nederlands postbedrijf actief in de Benelux. De aandelen van PostNL N.V. zijn sinds mei 2011 beursgenoteerd, na opsplitsing van TNT N.V. in de aparte beursgenoteerde bedrijven PostNL N.V. en TNT Express N.V. Het bedrijf is de sinds 2002 frequent van naam veranderd
Beurs: Euronext: PNL

PostNL geeft leiding aan criminele organisatie”

woensdag 30 maart 2022. Opnieuw vond er een inval plaats bij PostNL in België. Het concern zit serieus in de problemen bij onze zuiderburen

‘Topman van PostNL België opgepakt, verdacht van mensenhandel’
De topman van PostNL België, Rudy Van Rillaer, is opgepakt door de Belgische politie. Het Nederlandse moederbedrijf PostNL bevestigt dat een aantal collega’s wordt verhoord, maar doet geen mededelingen over wie het gaat.
De Belgische politie pakte maandag bij invallen bij depots van PostNL negen mensen op. Volgens een woordvoerster van PostNL België zitten nog drie van de negen vast. Het Laatste Nieuws stelt dat Van Rillaer een van hen is, net als de ‘operations manager’ en een derde medewerker.
De drie worden er volgens Het Laatste Nieuws van beschuldigd leiding te geven aan een criminele organisatie en er zou ook sprake zijn van mensenhandel en valsheid in geschrifte. De raadkamer zal vrijdag over hun detentie beslissen, aldus de krant.
Ondertussen blijven twee depots van het postbedrijf, in Wommelgem en Willebroek, verzegeld. De pakjes die daar liggen, kunnen voorlopig niet bezorgd worden. PostNL is al langer doelwit van de Belgische autoriteiten vanwege onder meer vermeende misstanden rond zwartwerk en deeltijdwerk. In november werd het depot in Wommelgem ook al enkele dagen verzegeld. PostNL heeft momenteel negen pakkettendepots in België en één sorteercentrum.

Gaan we nu bij de pakken neerzitten?
Belg Rudy Van Rillaer aan het hoofd van PostNL België
Rudy Van Rillaer bekleedde diverse directiefuncties binnen de organisatie. De benoeming van Rudy Van Rillaer als managing director van PostNL België kadert in de verdere ontwikkeling van de Belgische markt. “Tegen 2020 willen wij met PostNL België een onmisbare speler op de Belgische markt zijn. We streven ernaar om de aanbieder van post-, pakketten- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn” zegt Rudy Van Rillaer. “Binnen de verschillende afdelingen van PostNL België worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld waardoor onze positie binnen de diverse marktsegmenten versterkt wordt.” 

Brief aan klanten over situatie in België

29 maart 2022 21:34

Den Haag, 29 maart 2022 – PostNL begrijpt dat klanten mogelijk bezorgd zijn over de actie van de Belgische justitie gericht tegen de mensen van PostNL in België en tegen de bezorgondernemers die voor PostNL de pakjes in België bezorgen en stuurde daarom vandaag deze brief:

Beste klant,

Op maandag 28 maart zijn we opnieuw opgeschrikt door een agressieve actie van de Belgische justitie gericht tegen de mensen van PostNL in België en tegen de bezorgondernemers die voor u en voor ons de pakjes in België bezorgen. Twee depots zijn verzegeld en een aantal van onze collega’s is zelfs gearresteerd. Voor onze mensen is deze handelwijze van de Belgische justitie buitengewoon intimiderend. In de media beschuldigt arbeidsauditeur Reale PostNL zelfs van “mensenhandel”, “criminele organisatie” en “valsheid in geschrifte”.

Ik begrijp dat u, als onze klant, mogelijk bezorgd bent over deze berichtgeving. Daarom stuur ik u deze brief.

Van officiële zijde hebben wij geen enkele bevestiging gekregen van de ernstige beschuldigingen die de ronde doen. Wij tasten in het duister waarop men deze verdenkingen zou kunnen baseren. Dat maakt het lastig om ons daartegen te verdedigen.

Wij nemen zeer nadrukkelijk afstand van de ernstige, niet-onderbouwde beschuldigingen. Het geschetste beeld lijkt in niets op onze dagelijkse manier van werken. Er is geen enkele objectieve grond om de goede naam van PostNL op deze manier door het slijk te halen. PostNL vindt deze handelwijze dan ook buiten iedere proportie en onacceptabel. Wij staan pal voor onze mensen en voor de samenwerking met onze bezorgondernemers. Wij doen al het mogelijke om onze collega’s zo snel mogelijk weer vrij te krijgen.

De gang van zaken roept bij ons grote vragen op over de willekeur waarmee de betrokken instanties tewerk gaan. Ik benadruk hierbij dat wij in de afgelopen maanden steeds onze volledige medewerking hebben gegeven aan de onderzoeken en vragen van de autoriteiten. Er zijn daarbij geen grote of structurele misstanden in onze manier van werken aan het licht gebracht. Wij hebben onze controles nog verder aangescherpt en aanvullende stappen gezet om de naleving van de sociale wetgeving te blijven garanderen.

Wij zullen onze positie met kracht verdedigen en zien eventuele juridische procedures met vertrouwen tegemoet. Tegelijkertijd blijven we onze volledige medewerking geven – zoals we dat steeds hebben gedaan – aan onderzoeken en vragen van de autoriteiten.

Ik zei het al: wij staan voor onze mensen en voor de samenwerking met onze ondernemers. Voor modern en betrokken werk- en opdrachtgeverschap. Vanzelfsprekend blijven wij zorgdragen voor de miljoenen bestellingen die we voor u en voor al onze klanten naar de consument brengen. Dat doen we samen met onze eigen mensen, met onze vaste groep van bezorgondernemers en met hun bezorgers. En dat doen we op een klantvriendelijke, sociale en duurzame manier, iedere dag opnieuw.

Wij houden u op de hoogte over deze situatie. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We blijven graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groet,
Liesbeth Kaashoek Directeur Pakketten & Logistiek Benelux, PostNL

06-okt-2020 Heb je ‘m al gezien? PostNL rijdt met regenboogbussen door Den Haag
Wanneer iemand Ivermectine besteld in het buitenland, wordt dat vernietigd… want dat werkend goedje is ineens illegaal… zie hieronder de goedkeuring uit 1987.
Bekijk ook de video van één van de voornaamste artsen, Dr. Kory, die voor een onderzoekscommissie verklaart (reeds in december 2020) waarom hij van mening is dat het essentieel en zeer urgent is dat de blokkades voor met name Ivermectine worden opgeheven. Het is letterlijk een hartekreet van wanhoop:

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona

Ivermectine Volledige lijst met Ivermectin-onderzoeken en details hier .

  • 92 onderzoeken, 52 peer-reviewed zijn specifiek uitgevoerd voor Covid-19
  • 54 waren klinische onderzoeken waarbij 442 wetenschappers en meer dan 17.600 patiënten betrokken waren
  • 27 waren gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken
  • 85% verbetering in 14 profylaxe-onderzoeken
  • 80% verbetering in 20 onderzoeken naar infectiebehandeling in een vroeg stadium
  • 47% verbetering in 20 onderzoeken naar infectiebehandeling in een laat stadium
  • 74% verbetering in 20 sterfteresultaten
09-juni-2021 Leerlingen van wie PostNL de examens is kwijtgeraakt hoeven geen herexamen te doen. Dat maakt demissionair minister Arie Slob (Onderwijs) woensdag bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s