gezondheid

Goedemiddag allemaal

Wat is gezondheid. Dat betekend voor iedereen wat anders. Iedereen doet weer andere dingen om gezond te blijven of te worden. Sommige mensen worden al opgevoed met gezond leven, terwijl anderen dat totaal niet meekrijgen . Zo kan het verschillen dat bewegen niet in het systeem zit. Net als gezond eten, en gezond ontbijten. In het onderwijs wordt ook niet veel aandacht aan besteed. Op scholen krijgen kinderen wel gymnastiek, maar dat is voor sommige kinderen niet voldoende, er wordt ook vaak hetzelfde gedaan waardoor de motivatie van kinderen erg achteruit gaat. Gezond eten, bewegen, en frisse lucht draagt bij aan alles. Eet je gezond, goed ontbijt, een goede lunch en avondeten. Als je goed gevarieerd eet, en beweegt zul je dat terug zien in je lichaam en geest. Je zult je beter kunnen concentreren, beter leren. Ook muziek maken, en zingen kan bijdragen aan je gezondheid. Doordat je meer in balans komt zul je zien dat je ook cretiever wordt. Aardse medicijnen. https://t.me/fro102. En Aardse medijnen chat. https://t.me/aardse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s