Zelf redzaamheid

Goedemorgen allemaal.

De term zelfredzaamheid wordt steeds groter en actueler. Leer jezelf hoe jij je het beste kan overleven, als je dat nog niet hebt gedaan. Het begint bij kleine dingen, zoals eten verbouwen. Je zal zaadjes moeten hebben, om het te kunnen zaaien. Als je het eenmaal hebt laten groeien ,kun je de zaden opvangen. Je moet dan een aantal groentes zoals sla, andijvie, prei door laten schieten. Daarna kun je de zaden laten drogen en bewaren. Ook zou je kunnen leren survivallen. Je kunt jezelf vanalles leren. Ook als de groentes klaar zijn moet je manieren bedenken om ze te bewaren, bvb inmaken, wecken in potten. Je kunt groentes ook drogen en in potten bewaren. Laat je niet verrassen door de situatie want dan ben je te laat. Je zult wel denken wat dramatisch, maar beter mee verlegen dan om verlegen. Aardse medicijnen. https://t.me/fr0201. En chat. https://t.me/aardse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s