De Truckers en de Boeren in Den-Haag.

Burgemeester Jan van Zanen houdt zich niet aan gemaakte afspraken. wordt wakker
13-feb-2022 Ado Den Haag Concoy Vertrekt Snelweg

update 13-feb-2022 13:12 https://t.me/coronavaccinsbijwerkingen
Berging Barendrecht heeft alle online plekken waar recensies kunnen worden geplaatst uitgezet en ze zijn reacties aan het verwijderen .
Zij helpen Jan van Zanen om truckers en boeren weg te slepen…..

Telegram kanaal https://t.me/ConvoyNederland
Update 11:30 – 13 februari 2022
Alle ingangen zijn inmiddels intern geblokkeerd. We houden het hier wel vol. ADO is heel gastvrij en iedereen is welkom

Oproep zondagochtend 13-02-2022
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥DEMONSTRANTEN ZIJN DOOR POLITIE VASTGEHOUDEN EN GEZET, ACHTER HEKKEN. IEDEREEN NAAR ADO DEN HAAG, STADION. KINDEREN, BOEREN..DIT KAN NIET!!!! NU IS HET KLAAR, WE MOETEN IETS DOEN, SVEN VAN VERZET IS DAAR OOK VOOR VERSLAG, DEEL DIT AUB. POLITIE HOUDT ZICH NIET AAN AFSPRAAK!!!!!! DEEL AUB.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

13-feb-2022 Gisteren,met de mededeling dat iedereen vandaag weer welkom zou zijn, zijn alle vrachtwagenchauffeurs, boeren met tractoren, mensen met caravans en andere sympathisanten naar het ADO den haag stadion vertrokken om daar te overnachten.
Suzanne de Grijs verstuurt om 6 uur vanmorgen een filmpje dat alle mensen aldaar zijn vastgezet door de politie en niet meer weg mogen!! Iedereen zou vandaag volgens afspraak aanwezig mogen zijn op het malieveld in Den Haag. Haar oproep is om daarheen te komen want wederom ,in de lijn der verwachting, zijn afspraken geschonden.
Wie nu nog durft te beweren dat dit normaal is …en dat deze mensen gewoon hun werk doen….schande… Dit mag echt niet hoor, wat ze doen. Dit is strafbaar.
12-feb-2022 Binnenstad Den Haag afgesloten door overlast ’Vrijheidskonvooi’
‘Bij de ingang van het Binnenhof staan zo’n twintig vrachtwagens en enkele trekkers geparkeerd. Veel demonstranten hebben vlaggen bij zich, onder meer Nederlandse en Friese. Ook hebben ze spandoeken met teksten als ’Rutte IV moet weg, wij gaan niet weg’, ’Genoeg is genoeg’, ’Vrijheid, vrijheid’ en scanderen ze „Rutte rot op.” Het gaat er vooralsnog vrij rustig aan toe. Langs het Binnenhof op de Vijverberg staan ook enkele tientallen trucks. Een van de actievoerders zegt dat de truckers bereid zijn om weken te blijven staan, net zolang tot ze hun „vrijheid terug hebben.”
De truckers doen mee aan het protest, in navolging van andere vrijheidskonvooien naar Canadees voorbeeld. Vanuit meerdere provincies in het land zijn de betogers naar Den Haag gekomen. Eind vorige maand reden er op diverse plekken in ons land ook mensen in een konvooi van onder meer auto’s, vrachtwagens en tractoren. De truckers en andere sympathisanten protesteren tegen de coronamaatregelen zoals de coronatoegangspas.’
12-feb-2022 Konvooien van vrachtwagenchauffeurs, boeren en demonstranten uit Nederland beginnen samen te komen voor het Binnenhof in Den Haag, waar het parlement en de kantoren van de minister-president zijn gevestigd, om te protesteren tegen de gezondheidspas en de beperkingen
DEN HAAG – Truckers, boeren en arbeiders, wij zijn er voor bevrijding van mandaten en vaccinpaspoorten

Mijne dames, heren,

Zoals u ongetwijfeld weet is er in Canada een enorm convoy van meer dan 50.000 trucks met aanhang onderweg naar Ottawa om te strijden voor de vrijheid van alle Canadezen. De truckers zweren niet naar huis te zullen gaan voordat de regering is opgestapt en alle Covid-19 maatregelen zullen zijn opgeheven.
Wanneer wij in Nederland dezelfde actie nemen en na Den Haag wellicht doorrijden naar Brussel, met dezelfde eisen, dan zal de wereldwijde overheid die de bevolking gijzelt niet anders kunnen dan opgeven.
Op Telegram is een groep gestart om een Nederlands convoy te organiseren:
Netherlands Convoy: https://t.me/+SObstg1K1Uw4MDg0
Sluit u zich ook aan? Deze zogenaamde gezondheidscrisis heeft al veel te lang geduurd en de schade aan de wereldeconomie is enorm. Dus het is tijd voor ACTIE.

Met vriendelijke groet,
Wij Het Volk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s