Petities en opvolging…

DEN HAAG. Het adres tegen vaccinatiedwang dat SGP-voorman ds. G. H. Kersten op 9 februari 1922 overhandigde aan Wilhelmina, valt nu te bezichtigen in de 2e Kamer.
‘Kamerleden steken kop in het zand rond corona-wet’. In Afhameren bespreken Pim Sedee en politiek commentator Wouter de Winther de petitie van Onverdeeld Open en de naderende motie om de 2G-wet in te trekken.
Ze kunnen zoveel petities en acties starten wat ze willen, maar wat er echt toe dit is hun stemgedrag in de kamer!
10-02-2022👉 Er zijn al 737.707 ondertekeningen tegen de coronapas!
☝️ Dat zijn 801 handtekeningen in een kwartier!
⏲ Gemiddeld 53.40 per minuut!
10 januari 2022 – 69.019 collectieve aangiftes ingeleverd bij OM in Den-Haag

10-02-2022
De aangifte tegen Hugo de Jonge werd ca. 70.000 keer ondertekend en krijgt geen aandacht in de media.
De aangifte tegen Willem Engel werd ruim 26.000 keer ondertekend en kreeg volop belangstelling in de media.
Dagblad Trouw wijst erop dat de petitie van Mona Keijzer door ruim 16 miljoen Nederlanders NIET werd ondertekend. Hierbij volstrekt negerend dat er zelden zo’n succesvolle petitie is geweest als die van Mona Keijzer. De nu meer dan 800.000 ondertekenaars zijn een weerspiegeling van het tienvoudige van Nederlanders die wel sympathiek staan tegenover de petitie, maar niet ondertekenen. In een andere context, als het beter uitkomt, weten de media daar haarfijn op te wijzen. De Nederlander is nu eenmaal niet zo actiebereid. Blijven tekenen, ook al zijn er bezwaren, het doel is onweerlegbaar duidelijk, afschaffing van de coronapas

09-02-2022
🐓We zitten met z’n allen te wachten tot ze iets gaan verzinnen waar de ene helft van de bevolking heel erg bang van wordt en de andere helft heel erg boos. Maar ondertussen rollen ze hun agenda steeds verder uit. Of je nou met 10.000 mensen of 30.000 een verbindingsmars doet, of er een petitie door 500.000 mensen getekend wordt of door een miljoen. Het maakt ze geen reet uit. Hun minachting over het volk wordt er niet minder van. Ok steeds meer mensen worden wakker, maar om een kantelpunt te bewerkstelligen is er meer nodig dan het afgeven van signalen alleen.

05-02-2022
Ik zie het nut van petities niet in omdat er toch geen fuck mee gedaan wordt, maar het is wel een leuke officiële peiling van de weerstand.

10-01-2022
Bijna 70.000 aangiftes tegen De Jonge ingeleverd bij OM: ‘Wij laten ons niet bedreigen door mensen die wij betalen’.
Bijna precies een jaar na de val van het vorige kabinet stond Rutte IV maandag op het bordes van Paleis Noordeinde. Onder andere Hugo de Jonge maakt deel uit van het nieuwe kabinet. De nieuwbakken minister kreeg maandag ook een aangifte aan zijn broek.
Maandag hebben de initiatiefnemers van de massa-aangifte tegen De Jonge namens bijna 70.000 ondertekenaars aangifte gedaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s