The Finders

In november 2019 heeft de FBI bijna 650 pagina’s vrijgegeven met betrekking tot een groep die bekend staat als The Finders. Deze sekte zou betrokken zijn bij internationale kinderhandel, satanische verering en mind control technieken. Uiteindelijk werd onweerlegbaar bewijs verzameld door de FBI dat het ministerie van Buitenlandse Zaken en de CIA op zijn minst medeplichtig waren, op zijn hoogst direct betrokken, en samenzwoeren om onderzoek en aanklachten in de doofpot te stoppen. Tot op de dag van vandaag is er nog geen enkele persoon veroordeeld voor een misdaad in verband met The Finders. U kunt nu zelf beslissen of een veroordeling gerechtvaardigd is.

Finders only need a split second…

Losing Finders: Hoe de Amerikaanse regering werkte om de CIA connectie geheim te houden
WASHINGTON – Het Vinderschandaal – gebeurtenissen die tientallen jaren geleden plaatsvonden en die ik in de twee vorige delen van deze serie heb onderzocht – kan misschien worden gezien als iets dat ver in de achteruitkijkspiegel ligt. Het is echter van groot hedendaags belang, omdat het vragen oproept van blijvend belang – vooral in een tijdperk waarin Amerikaanse kompromat door velen wordt gezien als een onverminderde, zo niet versterkte, rol in onze politiek – over de schurkenachtige, onaantastbare aard van de inlichtingengemeenschap en haar middelen. De connectie tussen de CIA en de Vinders cultus is een van de meest explosieve en significante aspecten van het hele Vinders schandaal omdat, indien bewezen, het niet alleen zou gaan om een bizarre en misschien criminele groep waarvan beweerd wordt dat ze kinderen misbruiken en verhandelen, maar om een groep die gesanctioneerd wordt door de machtigste regering op aarde.
In vorige bijdragen in deze serie heb ik een algemeen overzicht gegeven van de Vinders cultus en de verschillende stadia waarin het verhaal zich heeft ontvouwd, en ik heb de beweringen in de meest verdrongen en vernietigende documenten in verband met de zaak belicht: U.S. Douane documenten geschreven door Speciaal Agent Ramon Martinez. Als zijn verslagen juist zijn, dan is de CIA tussengekomen om de criminele activiteiten van de Vinders in het oorspronkelijke onderzoek van 1987 te verdoezelen, waarbij de CIA impliciet beweerde banden te hebben met de sekte door van de zaak “een interne aangelegenheid” te maken. Dit zou de CIA in verband brengen met bewijzen van georganiseerde kinderhandel, kindermisbruik en beschuldigingen van ritueel misbruik en geestbeheersing. klik op de link in de titel voor meer…

Finders’ Keeper
Marion Pettie en zijn geheimzinnige utopische gemeenschap, de Vinders, floreerden decennia lang ondergronds. Nu is de groep aan het afbrokkelen, zijn bezittingen staan onder arrest, en zijn leider wandelt door de straten van Culpeper. klik op de link in de titel voor meer…

HIER IS DE CIA-FBI PRIJSLIJST VOOR EEN INTERNATIONALE ZWARTE MARKT
VOOR BABYS IN 2001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s