Welcome to the great reShit…

Hé, kijk eens aan. Het is twee jaar geleden sinds de pandemie begon en we zijn terug in maart 2020. Alleen deze keer, in plaats van Covid, hebben we Poetin en in plaats van maskers, hebben we Oekraïense vlaggen.
Het zou cool zijn als mensen van hun fouten leerden, maar ik reken er niet op.
Hoeveel toevalligheden moeten er gebeuren voordat iets niet meer als toeval wordt beschouwd?
Met de krankzinnige nieuwscyclus van de afgelopen twee jaar is het gemakkelijk om sommige gebeurtenissen te vergeten, maar daarom ben ik hier – ik vergeet nooit. Een nieuwsfeit dat de laatste tijd veel stof heeft doen opwaaien is de dramatische toename van AIDS in de wereld. Hoewel dit voor sommigen onverwacht en verontrustend komt, is het in feite iets dat we allemaal hadden moeten zien aankomen.
In april 2020 waarschuwde Luc Montagnier, wereldberoemd viroloog en Nobelprijswinnaar voor zijn ontdekking van HIV, de wereld dat het nieuwe coronavirus niet van natuurlijke oorsprong was en dat het gemanipuleerd was om sequenties van het HIV-virus te bevatten. Spoel door naar het huidige jaar 2022, met miljarden toegediende vaccins over de hele wereld, en plotseling had iedereen AIDS.
Oh, en heb ik al gezegd dat dezelfde wereldberoemde viroloog die de wereld probeerde te waarschuwen, deze week is overleden? Dus ik vraag u nogmaals, hoeveel toevalligheden moeten er gebeuren voordat iets niet langer als toeval wordt beschouwd?
We bevinden ons momenteel in het midden van een economische, politieke en maatschappelijke verschuiving als geen ander. Een verschuiving die uitsluitend wordt ingeluid door de promotie van angst en leugens over Covid-19. Maar, “hoe zal deze verschuiving eruit zien?” vraagt u zich misschien af. Wel, één verandering die we in de nabije toekomst kunnen verwachten is de dood van cash geld en een volledig cashloze maatschappij die ervoor in de plaats komt.
Overheden zullen beginnen met het samenvoegen van diensten zoals vaccin paspoorten, digitale ID’s en bankieren voor “gemak”. Deze samenvoeging van programma’s zal onvermijdelijk leiden tot de invoering van microchips onder de bevolking. De technologie bestaat al jaren en versies van het gebruik ervan bestaan al in Zweden. Wat ooit klonk als een samenzweringstheorie of iets uit een science fiction roman, zou nu wel eens net om de hoek kunnen liggen.
De PCR test, de grootste goochelaar die ooit bestaan heeft. Als je denkt dat David Copperfield het Vrijheidsbeeld liet verdwijnen al indrukwekkend was, stel je dan eens voor dat je de vrijheid van 7 miljard mensen laat verdwijnen. Niet alleen dat, de PCR-test deed 37 miljoen griepgevallen verdwijnen in één jaar, en zoals alle goede goocheltrucs, staan die griepgevallen op het punt weer op te duiken. Dat is magie van de bovenste plank, nietwaar? Of misschien is dat gewoon wat we wetenschap noemen tegenwoordig.
De regering van Canada en haar betaalde kwakzalvers zeggen voortdurend dat een van hun grootste prioriteiten is “vertrouwen in vaccins op te bouwen in gemeenschappen, zodat iedereen een weloverwogen beslissing over vaccinatie kan nemen”. Dit wordt herhaald door zowel artsen, wetenschappers als politici. Als u die uitspraak hoort, wat stelt u zich dan voor dat zij doen om mensen te helpen tot een “weloverwogen beslissing” te komen?
Zou u geraden hebben dat het is om mensen honderdduizenden dollars te betalen om de beste manier te vinden om u te manipuleren? Dat is juist, het is niet om u te informeren over de potentieel gevaarlijke bloedklonters veroorzaakt door het AstraZeneca vaccin of het feit dat het krijgen van gevaccineerd u of anderen niet beschermt tegen het krijgen of overbrengen van Covid-19, het is om te liegen en u te misleiden. Laat me dat nog eens zeggen, het idee van de regering om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen is mensen betalen om u te misleiden om te doen wat zij willen dat u doet. Als je een vriend hebt zoals de regering, wie heeft er dan vijanden nodig.
Ik heb moeite om de verwrongen logica te volgen van gezondheidswerkers en wetenschappers die het nodig vinden ons de les te lezen over systemisch racisme. Aan de ene kant zijn ze het ermee eens dat de medische industrie de zwarte gemeenschap notoir heeft uitgebuit, zodat hun aarzeling en gebrek aan vertrouwen gerechtvaardigd is. Maar aan de andere kant beweren ze dat blanken racistisch zijn als ze de inspanningen om het vertrouwen van de zwarte gemeenschap in deze corrupte industrie te herstellen niet steunen. Deze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en wetenschappers komen op voor de FDA, die de met chemicaliën beladen voedingsmiddelen reguleert waarvoor reclame wordt gemaakt bij zwarte jongeren en die in zwarte gemeenschappen worden gepompt. Wanneer deze zelfde gemeenschappen vervolgens te maken krijgen met stofwisselingsziekten die hen vatbaarder maken voor infecties, duiken ze er bovenop en pompen ze vol met nog meer chemicaliën. Je zou denken dat de beste strategie om dit probleem bij de kern aan te pakken zou zijn om regelgevers verantwoordelijk te stellen en zwarte gemeenschappen voor te lichten over gezonde levensstijlkeuzes. Maar nee, de waarheid is dat het aanpakken van de kernoorzaak van deze problemen niet is wat deze mensen willen. Ze willen de symptomen van een systemische ziekte maskeren door je met vergif te vullen en zichzelf als moderne medische helden te bestempelen.
Bij het woord “weermodificatie” denken mensen vaak aan iets uit een science fiction film. Misschien een enorme machine die een laser de lucht in schiet of een boormachine die de kern van de aarde binnendringt en vulkanen over de hele wereld tot uitbarsting brengt. De realiteit van weermodificatie is dat het op zijn minst al sinds de jaren veertig in een of andere vorm plaatsvindt en vrij gemakkelijk te verwezenlijken is, zonder dat er futuristische machines voor nodig zijn.
Het laatste jaar zien we een toename van zware stormen en stroomuitval over de hele wereld. Klaus Schwab, uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum en meesterbrein van de Great Reset, heeft gewaarschuwd dat de klimaatverandering rampzaliger zal zijn dan Covid 19, zodat we in de toekomst meer klimaatcrises kunnen verwachten. Nu de pandemie en de maatregelen om haar onder controle te krijgen over de hele wereld zijn genormaliseerd, zullen de elites beginnen aan de fase van hun volgende plan. Deze volgende stap zal een poging zijn om het kapitalisme te ontmantelen onder het mom van “klimaatoplossingen” en zal leiden tot een communistische structuur waar individuele rechten worden vervangen door collectivisme. We moeten waakzaam blijven als we willen voorkomen dat dit gebeurt.
Joe Biden verspilde geen tijd om aan het werk te gaan op zijn eerste 2 dagen als President. Dat werk omvatte het negeren van de minderheden. Het ontslaan van US Surgeon General Dr. Jerome Adams, een zwarte man. Het ondertekenen van een masker mandaat voor federale werknemers op federaal terrein, die hij onmiddellijk schond. Verbannen van Amerikaanse troepen naar een parkeergarage. Brak beloften zoals het niet verbieden van fracking en het niet verplicht willen stellen van vaccinaties tegen covids. Tom Vilsack (Mr. Monsanto) inhuren als zijn landbouwsecretaris. De lijst gaat maar door en door, maar het enige positieve van dit alles is dat leugens worden onthuld en leugens waarheidszoekers creëren.
De gebeurtenissen in het Capitool hebben minder te maken met links versus rechts en meer met wij versus zij. Bereid je voor op meer censuur van het internet en het weren van mensen uit de samenleving. We komen nu in de beginfase van het Chinese systeem van censuur. In twee korte jaren gingen sociale media bedrijven van het beloven van een eenmalige uitzondering om Alex Jones te verbieden naar het verbieden van Donald Trump, de zittende president van de Verenigde Staten. Het lijkt erop dat die glibberige helling behoorlijk steil was. Als je al dacht dat de cancelcultuur slecht was, wacht dan maar eens af wat er komen gaat. De aanval op het Capitool zal onvermijdelijk gewoon een aanval op uw rechten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s