D.U.M.B.s & Tunnels

Deep Underground Military Bases

In 2018 begonnen de Amerikaanse Special Forces met training over het redden van kinderen en vernietig tunnels in een uitgebreide reeks Deep Underground Military Bases (DUMBS) die de wereld omcirkelden. Ze zijn vergezeld door het leger van verschillende landen. Hun eerste redding was op 4 juli 2019 op de marinebasis China Lake in Californië, waar ongeveer 3.000 gemartelde kinderen werden gevonden.

PLEASE OPEN YOUR EYES….
SPECIAAL – DUMBS – DIEPE ONDERGRONDSE MILITAIRE BASIS
Dogs of war
Netherlands DUMB Deep Underground Military Bases Sousterraine Gene Decode
DUMBS EXPOSED – “Underground DUMBS zijn wereldwijd verbonden. Ze gebruikten technologie die NIET beschikbaar is voor degenen op het aardoppervlak – zoals GRATIS ENERGIE, magnetische levitatietransport en snelwegsystemen. Hun vermogen om enorme vracht overzee te verplaatsen kan in minuten worden gedaan & uren. Deze ondergrondse en onderwatertransitsystemen vormen de bloedlijn van de DS-operaties. Veel van deze geheime oorlog wordt ondergronds, onder water en op het water uitgevochten.’

03-aug-2021 Gemartelde babylijkjes komen naar de oppervlakte tijdens Europese overstromingen rond 600 lijken van gemartelde baby’s lagen Volgens ooggetuigen deze week in het gymnasium in Bad Neuenahr Ahrweiler Duitsland. De lichamen waren tijdens uitgebreide overstromingen in huizen en rivieren aangespoeld en werden verondersteld uit een uitgebreid ondergronds tunnelsysteem waar kinderen werden gemarteld, organen en bloed werden geoogst voor elites om te drinken in satanische aanbidding. De rivieren werden nu bewaakt door het leger en de enige informatie over de dode kinderen was dat ze niet uit de regio leken te komen en niet waren gestorven door verdrinking of natuurlijke oorzaken. Sinds juli 2019 hebben speciale strijdkrachten stapels kleine lijken, baby’s van tieners en zelfs tieners gevonden in een uitgebreide matrix van ondergrondse tunnels die nog nooit het daglicht hadden gezien, misvormde en getraumatiseerde kinderen, pretieners en tieners die klaarblijkelijk werden geëxperimenteerd en elektroshocks als onderdeel van CIA Mind Control en genetische experimenten, seksueel misbruikt, opgesloten in kooien, gemarteld en gedood om hun organen te oogsten en Adrenochroom voor de elites om te drinken in satanische aanbidding.

/politics/2020/04/over-50000-traumatized-children-recued-by-military-out-of-tunnels-under-us-cities-3184076.htmi

/crime-all-stars/2020/04/over-35000-ondervoede-gekooide-kinderen-gered-uit-van-ons-tunnels-door-militair-2479402.html

Meer lichamen van dode kinderen zullen aanspoelen uit ondergrondse tunnels verwacht in niet alleen Duitsland, maar in veel gebieden zoals België, Tsjechië en Den Haag Nederland, waar meer dan 1.400 dode kinderen aan de oppervlakte waren gekomen, en nog meer in het VK tijdens deze grote overstromingen van 2021.
Operation Disclosure Official In april 2020 waren er meer dan 50.000 getraumatiseerde, ondervoede en overleden kinderen die sinds juli 2019 door het Amerikaanse leger en de mariniers uit ondergrondse tunnels in het hele land waren gered. De telling liep nu in de miljoenen over de hele wereld, met Alleen Australië vindt meer dan een miljoen misbruikte en gemartelde kinderen. De operaties werden geautoriseerd onder president Trump als opperbevelhebber en militaire generaals van de Pentagon Pedophile Task Force die samenwerkten met militaire Special Forces-teams internationaal, waaronder Interpol.

Part 1 of 3 – SECRET TUNNELS AROUND THE WORLD:
CHINA LAKE – 5 FINGER LAKE, CHILDREN RESCUTED
Part 2 of 3 – SECRET TUNNELS AROUND THE WORLD:
CHINA LAKE – 5 FINGER LAKE, CHILDREN RESCUTED
Part 3 of 3 – SECRET TUNNELS AROUND THE WORLD:
CHINA LAKE – 5 FINGER LAKE, CHILDREN RESCUTED

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s