Christina Aguilera

Christina María Aguilera is een Amerikaanse popzangeres. Ze brak definitief door met haar debuutalbum Christina Aguilera. In haar carrière heeft Aguilera een groot aantal prijzen gewonnen, waaronder zes Grammy Awards van de 23 nominaties

Christina Aguilera & Demi Lovato’s colab over kinderen die worden ontvoerd & ondergronds worden gebracht als gevangene, Adrenochrome oogsten / stelen van jeugd om veroudering te voorkomen – MK Ultra – Slaaf van de meesters van de industrieën. Aan het eind ontsnappen ze uit de ondergrondse faciliteit.
De tekenen zijn er voor degenen in de wereld die naar hen op zoek zijn. Anderen zullen zien wanneer ze er klaar voor zijn.

Deel van de teksten –

“Kleine meisjes, luister goed
omdat niemand het me vertelde
Maar je verdient het om te weten
Dat in deze wereld, je niet verplicht bent
Je bent hen niet verschuldigd
Je lichaam en je ziel.
Al de jeugd in de wereld zal je niet redden van het ouder worden!
En alle waarheid in het meisje is te kostbaar om van haar gestolen te worden.
Het is gewoon zoals het is
Misschien zal het nooit veranderen
Maar ik heb de wil om mijn kracht te tonen
En ik heb het recht om mijn mening te geven.
And I’m gonna pay for this
Ze gaan me verbranden op de brandstapel!
Maar ik heb een vuur in mijn aderen
Ik ben niet gemaakt om in het gareel te lopen
Nee, ik ben niet gemaakt om in de rij te staan.”

Deze mensen zijn echt de kluts kwijt. Ik word er misselijk van, maar we moeten hun walgelijke gedrag aan de kaak stellen. Zwijgen is gehoorzamen.
Deze transgender agenda loopt uit de hand. Ik kan niet geloven wat ik zojuist heb gezien bij het laatste Christina Aguilera concert op een zogenaamd “PRIDE” evenement waar kinderen worden uitgenodigd. Noem deze onzin voor wat het is, het is een regelrechte oorlog tegen de kinderen van deze aarde.
Christina Aguilera haalt ‘Dirrty’ uit de kast en zingt ‘Lady Marmalade’ met Mya op LA Pride
Official Video for “Fighter” by Christina Aguilera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s