Thomas S. Cowan: De besmettingsmythe

Dr. Thomas Cowan is een bekende alternatieve arts, auteur en spreker, met een gezond verstand, holistische benadering van gezondheid en welzijn. Hij heeft talloze lezingen en workshops gegeven in de hele V.S. over een verscheidenheid van onderwerpen in gezondheid en geneeskunde, en is de auteur van zes best-selling boeken, waaronder “The Contagion Myth” co-auteur van Sally Fallon Morell, “Cancer and the New Biology of Water,” “Human Heart, Cosmic Heart,” “Vaccines, Autoimmunity and the Changing Nature of Childhood Illness,” “The Nourishing Traditions Book of Baby and Child Care” mede-auteur door Sally Fallon Morell, en “The Fourfold Path to Healing” (met Sally Fallon en Jaimen McMillan).

DR THOMAS COWAN: CORONA VIRUS EN 5G
_ DEZE VIDEO IS OFFICIEEL VERBODEN OP YOUTUBE
Des te meer reden om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot het via ons als een medium – Voel je vrij om het te archiveren en te spiegelen
Dr. Thomas B. Cowan is een fysiater in Amherst, New York en is verbonden aan meerdere ziekenhuizen in de omgeving. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de praktijk.
Dr. Cowan verbindt de punten tussen “pandemieën” + EMV straling + celbeschadiging + ziekte. We zijn over zoveel voorgelogen sinds onze geboorte, dus wat als we zijn voorgelogen over wat een “virus” is?
Wat als een “virus” is wat onze cellen uitscheiden wanneer ze worden aangevallen en blootgesteld aan toxines/gif?
Wat als elke ziekte door de mens is gemaakt door diegenen die er patenten op hebben en vervolgens pleiten voor medicijnen die ook gepatenteerd zijn om die ziekten te behandelen?
Wist u dat AIDS + Ebola + Zika + Sars + H1N1 + Mexicaanse griep + CV allemaal octrooien hebben, waardoor ze allemaal door de mens zijn gemaakt?

Voor de lezers van Plague of Corruption stellen Thomas S. Cowan, MD, en Sally Fallon Morell de vraag: bestaan er echt zulke dingen als “virussen”? Of zijn elektrosmog, giftige leefomstandigheden, en 5G eigenlijk de schuld van COVID-19?
De officiële verklaring voor de huidige COVID-19 pandemie is een “gevaarlijk, besmettelijk virus”. Dit is de reden voor het isoleren van een groot deel van de wereldbevolking in hun huizen om de verspreiding ervan tegen te gaan. Van gezichtsmaskers tot sociale afstand, van antivirale middelen tot vaccins, deze maatregelen zijn gebaseerd op de veronderstelling dat kleine virussen ernstige ziekte kunnen veroorzaken en dat deze ziekte van mens tot mens overdraagbaar is.
Het was Louis Pasteur die een sceptische medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke ziektekiemen ziekten veroorzaken; zijn “kiemtheorie” dient nu als de officiële verklaring voor de meeste ziekten. In zijn privé-dagboeken verklaart hij echter ondubbelzinnig dat hij er in zijn hele loopbaan niet één keer in geslaagd is ziekten over te brengen met een zuivere kweek van bacteriën (virussen kon hij in die tijd uiteraard nog niet zuiveren). Hij gaf toe dat de hele poging om besmetting te bewijzen een mislukking was, wat leidde tot zijn beroemde bekentenis aan het sterfbed: “De kiem is niets, het terrein is alles.”
Hoewel de incidentie- en sterftestatistieken voor COVID-19 misschien niet betrouwbaar zijn, lijdt het geen twijfel dat vele mensen ziek zijn geworden van een vreemde nieuwe ziekte – met vreemde symptomen zoals naar lucht happen en een “bruisend” gevoel – en dat honderdduizenden zijn gestorven. Velen vermoeden dat de oorzaak niet een virus is, maar een soort vervuiling die uniek is voor de moderne tijd – elektromagnetische vervuiling. Vandaag worden we omringd door een wirwar van elkaar overlappende en schokken veroorzakende frequenties – van elektriciteitsleidingen tot de koelkast tot de mobiele telefoon. Het begon met de telegraaf en ging over in wereldwijde elektriciteit, toen radar, toen satellieten die de ionosfeer verstoren, en toen de alomtegenwoordige Wi-Fi. De meest recente toevoeging aan dit verontrustende racket is de vijfde generatie draadloos – 5G. In The Contagion Myth: Why Viruses (including Coronavirus) are Not the Cause of Disease, bestseller auteurs Thomas S. Cowan, MD, en Sally Fallon Morell tackelen de ware oorzaken van COVID-19.
Op 26 september 2019 werd 5G draadloos aangezet in Wuhan, China (en officieel gelanceerd op 1 november) met een raster van ongeveer tienduizend antennes – meer antennes dan er in de hele Verenigde Staten zijn, allemaal geconcentreerd in één stad. Een piek in gevallen deed zich voor op 13 februari, dezelfde week dat Wuhan zijn 5G-netwerk inschakelde voor het monitoren van verkeer. Ziektes hebben vervolgens de installatie van 5G in alle grote steden van Amerika gevolgd.
Sinds het begin van de mensheid hebben medici en artsen zich afgevraagd wat de oorzaak is van ziekten, met name van wat wij “besmettingen” noemen: een groot aantal zieken met vergelijkbare symptomen, allemaal op hetzelfde moment. Lijdt de mensheid onder deze uitbarstingen door toedoen van een boze god of boze geest? Een verstoring in de atmosfeer, een miasma? Krijgen we de ziekte van anderen of van een invloed van buitenaf?
Naarmate de beperking van onze vrijheden voortschrijdt, vragen meer en meer mensen zich af of dit waar is. Kan een pakket RNA-fragmenten, dat niet eens als een levend organisme kan worden gedefinieerd, een dergelijke ravage aanrichten? Is er misschien iets anders aan de hand – iets dat het evenwicht in de natuur heeft verstoord en ons vatbaarder heeft gemaakt voor ziekten? Misschien is er helemaal geen “coronavirus”; misschien, zoals Pasteur zei, “is de kiem niets, het terrein is alles.”

Kleine passage uit het baanbrekende, paradigma verschuivende, farma’s germ theorie vermorzelende meesterwerk van Dr. Cowan, te bestellen via…, want uiteraard verbannen van de meeste grote boekplatformen.
Deze passage is uit een hoofdstuk waarin voor de zoveelste keer in dit geweldige boek de link overduidelijk wordt gelegd tussen één van farma’s favoriete marketing mantra’s… Het polio ‘virus’ dat door het vernuftige vaccin verdreven zou zijn…en alweer zo’n prachtig synthetisch wondermiddel uit de koker van de chemie duivels. DDT! Wat leven we toch in een gitzwarte horrorcomedy. Niets van de mantra’s is uiteraard minder waar. Vaccins hebben nooit iets anders dan ellende, dood en verderf gebracht. EVER.

HOE VIROLOGEN ZICHZELF WEERLEGGEN IN 7 STAPPEN – STEFAN LANKA – TOM COWAN (UITTREKSEL)
“Gezondheid is de toestand van perfecte intracellulaire gels.” Ervaar de significante relatie die Dr. Thomas Cowan heeft onthuld tussen gestructureerd water en bloeddoorstroming,
kankergezwellen, en epigenetica. Deze informatie gaat veel verder dan traditionele hydratatie. Water, en zijn unieke structuur, is de spil van het leven zelf.
Thomas schreef ook: de waarheid over besmetting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s