Rabbi Abe Finkelstein

Rabbijn Abe Finkelstein is niet te vinden op Wikipedia. Niettemin is zijn aanwezigheid op het Internet via Nieuws, Tweets, en YouTube video’s vrij groot.

*De leugens achter de beruchte ‘Rabbi Abe Finkelstein McDonalds Kannibalisme’ Hoax.
Een oud interview tussen de racistische talkshowhost James Wickstrom en een man die een personage speelt met de naam ‘Rabbi Abe Finkelstein’ heeft op het internet rondgezworven. Het personage vermeldt dat kinderen worden geofferd tijdens Pesach en dat hun bloed wordt gedronken in Pesach-wijn en dat hun lichamen worden verkocht aan vleesverwerkende bedrijven die McDonalds voorzien van hamburger- en worstvlees.
Ik onderzocht het onderwerp verder om uit te vinden of het echt was.
Het bleek dat het een bedrog was, en de talkshow host trapte erin, haak lijn en zinklood. Hij werd gepakt!
De website waar dit personage ‘Abe Finkelstein’ op staat, is een verouderde site die nooit is bijgewerkt. Er staan personeelsfoto’s op van willekeurige mensen met willekeurige namen. Eén foto is Hillary Duff met een andere naam eronder. Een of andere sukkel heeft dit ’s nachts in elkaar gezet, zo te zien.
Alle andere links naar deze Finkelsteinfiguur leiden naar verouderde sites zonder informatie die bewijst dat deze rabbi echt bestaat. Behalve het nep-Jiddische accent, verandert de persoon die het personage speelt ook van accent gedurende het interview. Vraag het aan een Joods persoon en ze zullen je vertellen dat dit een vals accent is, helemaal niet echt.
Er is geen spoor van een Abe Finkelstein of Plymouth Insititute anders dan de nep website die iemand heeft opgezet.
Kijk maar eens op: https://cohenreport.blogspot.com/2006…
Maak alstublieft een einde aan deze fictieve aanval op de Joodse cultuur. De video is een gigantische shill; een hoax die Joodse mensen in een kwaad daglicht stelt. Dit is antisemitische propaganda en is schadelijk voor de waarheidsbeweging.
Doorlopen mensen, het is gewoon een hoax!
Enkele inzichten van echte Joodse mensen over de hoax:
*Is Abe Finklestein een echte rabbijn? *
Van: Shayn McCallum (שלמה בן אפרים), ik ben Joods
Bijgewerkt op 28 mei 2019 -.
“Absoluut niet. Ik heb daadwerkelijk de tijd genomen om naar een deel van dat belachelijke interview met de zogenaamde rabbi te luisteren. Elke Jood zou het binnen enkele seconden als nep herkennen- het is duidelijk gewoon een of andere Klansman of andere blanke supremacist die wat tijd heeft besteed aan het oefenen hoe hij een Jiddisch accent moet faken. Het accent is de eerste aanwijzing – het is duidelijk iemand die een “yeshivah Jood” accent veinst. Het is een imitatie die goed genoeg is om iemand voor de gek te houden die niet beter weet, maar lang niet goed genoeg om iemand voor de gek te houden die enige tijd met Jiddisje sprekers heeft doorgebracht. De naam “Abe Finkelstein” werkt ook niet bij iemand met zo’n accent. Als ze hem Avrohom Finkelstein hadden genoemd, misschien, maar ik geloof niet in “Abe”. Abe klinkt op zijn minst als een tweede of derde generatie Amerikaan en vrijwel zeker modern orthodox of conservatief – niet Yeshivish of Chassidisch. Dat is een accent van een man van in de 90 of een Williamsburgse chassid (behalve dat het eigenlijk niet overtuigend genoeg is om door te gaan) en ik heb nog nooit een chassid ontmoet die “Abe” zou zeggen.
De grote weggever is de manier waarop de “rabbi” reageert op de nogal beledigende vragen van de interviewer. Zijn antwoorden zijn precies wat een antisemiet zou verwachten dat een Jood zou zeggen in plaats van wat een Jood werkelijk zou zeggen – nog afgezien van het voor de hand liggende feit dat geen enkele zichzelf respecterende Jood ooit aan een show als deze zou deelnemen.
De derde weggever is het feit dat de “rabbijn” geen kennis heeft van het authentieke Jodendom, maar enkel de vooroordelen van de interviewer over het Jodendom bevestigt met commentaren die apologetiek nabootsen, maar in feite gewoon antisemitische mythes en stijlfiguren herhalen en versterken. Voor een “rabbijn” is Abe Finkelstein behoorlijk onwetend over de grondbeginselen van het Jodendom.
Dit “interview” is een zielig stukje agitprop theater dat probeert een stel middeleeuwse leugens over Joden en het Jodendom nieuw leven in te blazen. Het is verachtelijk en volstrekt stuitend. Bovendien is het niet eens overtuigend gedaan. Vanaf het moment dat “Rabbi” Abe de interviewer begroet met zijn vrolijke “shalom” (niet iets wat een echte rabbijn waarschijnlijk zou doen, zelfs als de interviewer geen openlijk vijandige antisemiet was, want -verrassing- we zeggen niet echt “shalom” tegen elkaar) kon ik de “nep” schreeuwen door de hele show heen horen. Dit is net zo overtuigend als een “interview” met pater Seamus O’Leary, die ons in een typisch “kabouter Iers” accent, vol “begorrahs” en beginnend met “top o’ the mornin’ to ye” zal vertellen hoe pedofilie en geheime duivelsverering de kern vormen van het katholicisme! Absoluut walgelijke rotzooi!

Shalam aan allen die waarheid en begrip zoeken. Kijk eens naar dit interview met de Joodse Zionistische Rabbi Abe Finkelstein met een Christelijke Pastor James Wickstrom, waar de Rabbi het volgende toegeeft in deel 5:
“We stelen honderd- tot driehonderdduizend kinderen per jaar, alleen al hier in dit land en we tappen hun bloed af en we mengen het met het pascha brood en dan gooien we de lichamen in de slachthuizen die we bezitten en we vermalen al die lichamen tot worstjes en hamburgers, McDonalds is een van onze favoriete verkooppunten en de mensen, ze eten het als ontbijt ze eten het als lunch.”
SOYLENT GREEN… is McDonalds. Het is geen 100% rundvlees. Niet eens in de buurt

Hoe oud is Rabbi Abe Finkelstein? Is hij nog in leven? Ontdek zijn leeftijd en netto waarde in de volgende artikelen.
Als iemand vraagt wie een rabbi is? Het antwoord zou zijn, een rabbi is een Joodse religieuze leider, die gekwalificeerd is om het Jodendom te onderwijzen, of iemand die een expert is op het gebied van de Joodse wet.
Maar ondanks het feit dat Rabbi Abe Finkelstein een dergelijke functie bekleedt, is hij er voortdurend niet in geslaagd de liefde en het vertrouwen van zijn volk te winnen.
De onverwachte dingen die hij heeft gedaan, zoals ontvoeren en martelen, waarna hij gevangen werd gezet, hebben hem tot niets meer dan een gruwel gemaakt.
Door zulke dingen beschouwt een grotere massa hem niet langer als een echte rabbi.
Naast dit alles, weet u hoe oud hij is?
Zo niet, lees dan het artikel verder en bekijk zijn nettowaarde, levensstatus, Wikipedia en trivia.
De rabbijn, die vaak is teruggefloten voor zijn onconventionele gedachten over het Jodendom, leidt nu een vrij rustig leven.
Hij is inactief op sociale media en treedt nauwelijks nog op.
Hoe oud is rabbi Abe Finkelstein?
Er zijn geen details over zijn leeftijd op dit moment, maar hij moet zeker boven de 80 zijn.
Behalve op interviews, leidt Rabbi Abe Finkelstein een geheim leven.
Ontdek zijn nettowaarde in 2022
Zoals eerder vermeld, leidt hij een mysterieus leven. Er zijn geen details op het internet te vinden, en zijn netto waarde is ook in de vergetelheid.
Maar net als veel andere rabbijnen moet hij een fatsoenlijke levensstijl leiden, gevolgd door behoorlijke verdiensten.
Leeft hij nog?
Aangezien er geen berichten zijn over zijn dood, moet hij zeker nog in leven zijn.
Ondanks het feit dat hij in een positie zit die een prestigieus leven moet leiden, heeft Rabbi Abe Finkelstein daarentegen meer haat dan liefde verzameld.
Volgens de publieke opinie zijn zijn belabberde woorden de voornaamste redenen waarom mensen hem niet kunnen uitstaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s