Frans Heslinga

Afgestudeerd aan de Hogere Economische School in Groningen. Frans communiceert in 5 talen (Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Engels). Bijzondere interesse voor natuur en natuurlijke processen, mede door zijn ontmoetingen met een Franse ingenieur uit de Pyreneeën. Het is een ontdekkingsreis naar de waarheid geworden, over het leven, de natuur en de samenhang daarvan. En de reis duurt nog voort.
Wakker en bewust geworden in 2012. En een enorme inhaalslag gemaakt op het gebied van kennis, o.a. via het opzetten van het netwerk rondom Earth & Beyond. Combineert en ontwikkelt visies voor een betere samenleving in harmonie met mensen, dieren en natuur.
Van complotdenker naar compleetdenker. Dat is eigenlijk wat het is. Mensen met andere ideeën over hoe zaken zijn of ontstaan, worden weggezet als complotdenker en daarmee is de kous af. Frans probeert het compleetdenken over te brengen.

FRANS HESLINGA SCHREEF OP 02-06-2022 HET VOLGENDE:
Het wordt tijd dat we frontaal de aanval openen op de vooringenomenheid van zgn. wetenschappers. De meerderheid van ‘wetenschappers’ zit zo opgesloten in zijn conventionele paradigma’s over de natuur, de aarde, klimaat, het ontstaan van de aarde en de functionering er van. Ze sluiten zich in hun eigen gefabriceerde gevangenis op en voelen zich er goed bij; het is immers een menselijke eigenschap om je lekker op je gemak te voelen bij een bepaalde kijk op de wereld. Nieuwe gegevens zijn vervelend, je moet dan immers de manier waarop je denkt veranderen. Zeer slecht nieuws voor deze groep: de nieuwe informatie komt er aan!
Delen aub!
We bespraken uitgebreid Frans zijn visie op deze thema’s. Zo kwamen daarin ook weer de Annunaki voorbij, uiteraard de platte aarde theorie uitgelegd, de ijsmuur die rondom de aarde zou liggen, de rol van NASA in dit verhaal, het gigantisme, maar dus ook Tartaria, de beschaving die volgens Frans en een steeds groter wordende groep mensen, heeft geleefd tot zo een 150 jaar geleden. Een beschaving die gebruik maakte van vrije energie en in vele opzichten een stuk verder was dan wij nu zijn.
13-dec-2021 We hebben als wereldbevolking (en zeker in Nederland!) veel meer te lijden van het klimaatbeleid dan van de klimaatverandering (die er niet is). Een CO2 pas is de grootste kolder!
15-feb-2021 Zijn we werkelijk op de maan geweest in 1969?
Facts or fake?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s