Darpa

Defense Advanced Research Projects Agency

De meeste moderne consumententechnologie heeft een complexe relatie met militair onderzoek. Pannen met antiaanbaklaag komen uit de ruimtewedloop, terwijl de speelgoed drone uit Area 51 komt. De meeste van die technologie is ontworpen of gefinancierd door een weinig bekend onderzoekscentrum in de Verenigde Staten.
Maar wat is DARPA en zijn dodelijke far-out wetenschap?

Opgericht op 7 februari 1958 (als ARPA)
Advanced Research Projects-agentschap
Bevoegdheid Federale regering van de Verenigde Staten
Hoofdkwartier Arlington, Virginia, V.S.
Werknemers 220[1]
Jaarlijks budget 3,427 miljard dollar (2019)
Uitvoerende macht van het agentschap
Stefanie Tompkins, directeur

24-okt-2020 Een dystopische nachtmerrie kan zeer binnenkort werkelijkheid worden met een implanteerbare biochip om COVID-19 op te sporen, die verdacht genoeg al enige tijd in de maak is.

Moederdepartement Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten
Het voormalige hoofdkantoor van DARPA in de wijk Virginia Square in Arlington. Het agentschap is momenteel gevestigd in een nieuw gebouw op 675 North Randolph St.
Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is een onderzoeks- en ontwikkelingsbureau van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van opkomende technologieën voor gebruik door het leger.
Oorspronkelijk bekend als het Advanced Research Projects Agency (ARPA), werd het agentschap op 7 februari 1958 door president Dwight D. Eisenhower opgericht als reactie op de lancering van de Spoetnik 1 door de Sovjet-Unie in 1957. Door samen te werken met de academische wereld, het bedrijfsleven en regeringspartners formuleert en voert DARPA onderzoek- en ontwikkelingsprojecten uit om de grenzen van de technologie en de wetenschap te verleggen, vaak buiten de onmiddellijke militaire behoeften van de V.S.
The Economist heeft DARPA het agentschap genoemd “dat de moderne wereld heeft gevormd,” en wees erop dat “Moderna’s covid-19 vaccin naast weersatellieten, GPS, drones, stealth technologie, spraakinterfaces, de personal computer en het internet staat op de lijst van innovaties waarvoor DARPA op zijn minst gedeeltelijk krediet kan claimen.”[6] Zijn staat van dienst heeft regeringen over de hele wereld geïnspireerd om soortgelijke onderzoeks- en ontwikkelingsagentschappen te starten.
DARPA is onafhankelijk van ander militair onderzoek en ontwikkeling en rapporteert rechtstreeks aan het hogere management van het Ministerie van Defensie. DARPA bestaat uit ongeveer 220 overheidsmedewerkers in zes technische kantoren, waaronder bijna 100 programmamanagers, die samen toezicht houden op ongeveer 250 onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s.
De naam van de organisatie veranderde voor het eerst van de oprichtingsnaam, ARPA, naar DARPA, in maart 1972, veranderde terug naar ARPA in februari 1993, en werd vervolgens weer DARPA in maart 1996.
De huidige directeur van het agentschap, benoemd in maart 2021, is Stefanie Tompkins.
Missie
Vanaf 2021 is hun missie: “Het doen van cruciale investeringen in baanbrekende technologieën voor de nationale veiligheid”.

Een e-mail van Mr Manos (Rodney Joffe Team aka Tech executive 1 van Durham onderzoek)
DoD betrokken.
DARPA betrokken.
[DARPA]
[Bio-Labs]
[SARS_Cov_Bat Projecten] Georgië “Lugar Center” + Oekraïne
Pentagon biowapens labs in Oekraïne
Eliot J. Pearlman, MD. Voorzitter van de Raad van Bestuur “Aids Institute” Oekraïne + “International HIV / AIDS and TB Institute” IHATI, Oekraïne. “Na zijn 27-jarige militaire loopbaan heeft Dr. Eliot J. Pearlman een jaar aan de Harvard Kennedy School of Government doorgebracht om een mastergraad in openbaar bestuur te behalen. Daarna gaf hij een jaar les als docent aan de Bielefeld School of Public Health in Duitsland. Hij is sinds 1999 in Kiev, eerst met een tweejarig contract bij USAID als Senior Health Advisor, en vervolgens met de oprichting van de School of Public Health aan de Kyiv Mohyla Academy (2001-2). In de laatste 12 jaar, na de oprichting van een internationale NGO “International HIV / AIDS and TB Institute”
Niets nieuws onder de zon!!!! Robots bestonden al in 1883.
De geschiedenis herhaalt zich altijd. Nu zien we robots mensen, honden 🤖 enz. opduiken van darpa in Boston USA en vooral China 🇨🇳. Dit laat zien hoe ver de technologie is gegaan sinds de tartaren. Nu verbergen ze de technologie voor ons. We lopen als beschaving waarschijnlijk 500-1000 jaar achter in technologie. De regering hamstert technologieën voor ons weg. Sterrenpoorten, tijdreizen (naar het verleden of de toekomst), interdimensionaal reizen, teleportatie, menselijke superkrachten zoals telekinese enz. zijn allemaal verborgen voor de mensheid om ons af te stompen.
Kijk maar eens naar wat Tesla heeft gebouwd.
Het officiële logo van DARPA “Information Awareness Office”
Totaal NIET Illuminati of iets dergelijks…
Darpa is tevens een geslacht van vlinders uit de familie van de dikkopjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s