Marion Koopmans

Maria Petronella Gerarda Koopmans is een Nederlandse hoogleraar virologie

29-nov-2020 De conclusie is: die PCR test kan het Corona virus helemaal niet zien. Die PCR test zegt helemaal niets. Laat staan over de besmettelijkheid. (Nog los van het feit of je sowieso “elkaar kunt besmetten”)
We kunnen dus (konden we al, maar nu helemaal) per direct terug naar het oude normaal. Kroegen en stadions weer open. Tja, en wat er met Koopmans moet gebeuren en de regime-leden… na alles wat ze de bevolking aangedaan hebben, de materiële en immateriële schade… laat het in de comments weten.
Uit gelekte Amerikaanse militaire documenten blijkt dat het Pentagon en DARPA ervan overtuigd zijn dat het Sars Cov 2 virus willens en wetens ontwikkeld is in een laboratorium in Wuhan. Dat zegt majoor Joseph Murphy die door het Pentagon is aangewezen om onderzoek te doen naar het ontstaan van het virus in een memo.
Project Veritas kreeg de documenten in hun bezit.
Zou Marion Koopmans en Fauci inmiddels een beetje beginnen te zweten?
Hier kun je de documenten downloaden/vinden: https://linksharing.samsungcloud.com/mOtVFI4271cW

14-feb-2022 Neuroloog haalt stevig uit naar Marion Koopmans: ‘Jouw bemoeienis was al meer dan rampzalig genoeg’

Hoe graag we het ook willen en hoeveel beter we er ook voor staan dan eerder, de pandemie is niet voorbij: dit is niet de laatste golf of de laatste variant, schrijft internist-infectioloog Chantal Bleeker-Rovers op social media.

Ze krijgt bijval van OMT-lid Marion Koopmans. “Helemaal mee eens. Het langetermijnplan is cruciaal. De stemming nu is steeds ‘it’s over’. Hoe ziet de transitie eruit? Wat blijft er aan maatregelen om snel te kunnen schakelen als zich toch weer een verrassing voordoet?” vraagt ze.

Rampzalig

Neuroloog Jan Bonte trekt hard van leer tegen het OMT-lid. “We moeten er in ieder geval voor zorgen dat jij je daar niet mee gaat bemoeien, met die lange termijn. Jouw bemoeienis met de korte termijn was al meer dan rampzalig genoeg, vind je niet?” bijt hij Koopmans toe.

Huisarts Els van Veen voegt eraan toe: “Het lijkt wel of Marion het jammer vindt dat de pandemie over is. Ik ben eerlijk gezegd een beetje allergisch geworden om virologen te horen praten over ‘maatregelen’ om klaar te zijn voor nieuwe ‘verrassingen’, zeker als ze in het OMT zitten.”

Ongelooflijk

Eerder gaf internist Jeroen van der Hilst Koopmans een veeg uit de pan. Toen ze afgelopen maand waarschuwde dat omikron ervoor kan zorgen dat meer mensen op de ic terechtkomen, zei Van der Hilst dat ze de werkelijkheid ‘totaal ontkent’. “Ongelooflijk.”

11-dec-2021 Marion Koopmans uit WHO-onderzoeksteam gezet: ‘Gaat dit gevolgen hebben voor haar positie?’

Marion Koopmans maakte onderdeel uit van het WHO-team dat in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van corona.
Er komt nu een nieuw onderzoek, maar het lijkt erop dat de viroloog uit het team gezet is.In oktober kondigde de WHO aan dat de zogeheten Scientific Advisory Group for the Origins of Novel Pathogens (SAGO) zou bestaan uit 28 leden. Koopmans was daar in eerste instantie één van. Later werd er een nieuwe lijst gepubliceerd, waar ze niet langer op voorkwam.Onlangs publiceerde The National Pulse een artikel over haar banden met de Chinese Communistische Partij (CCP). Koopmans werkte onder meer als wetenschappelijk adviseur voor het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie in Guangdong.

Geen nieuws in Nederland nog?

Ze is één van de auteurs van een studie uit juli 2020 die mede mogelijk is gemaakt door het nationale onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van China.Een ander onderzoek, uit 2017, heeft betrekking op het zikavirus en is gefinancierd en uitgevoerd door de provinciale overheid van Guangdong. In 2014 leidde Koopmans een onderzoek naar influenza A (H7N9) dat is gefinancierd door het Chinese ministerie van Volksgezondheid.Koopmans schreef ook mee aan een aantal studies die zijn gefinancierd door de China Scholarship Council (CSC) van het Chinese ministerie van Onderwijs, waaronder onderzoeken over het norovirus, rotavirus, calcineurine en migratie.Kamerlid Fleur Agema (PVV) reageert: “Marion Koopmans uit het WHO-onderzoeksteam gezet. Berichtgeving klopt. Geen nieuws in Nederland nog?

Vervolgvragen komen eraan!

“In juli vroeg ik aan de minister waarom de relatie van Koopmans met de CCP geen bezwaar was voor haar aanstelling bij het OMT,” zegt Kamerlid Simone Kerseboom (FVD). “Nu blijkt de WHO dat wel een probleem te vinden.”“Gaat dit gevolgen hebben voor haar positie?” vraagt Kerseboom. “Vervolgvragen komen eraan!”

31-mrt-2021 Marion Koopmans gaf een jaar geleden toe dat Chinese labs coronavirussen manipuleerden’

In een interview dat recentelijk is opgediept stelt WHO-onderzoeker en viroloog Marion Koopmans dat laboratoria in China voor het begin van de pandemie al coronavirussen manipuleerden. Dat schrijft website The Federalist.
Koopmans, die deel uitmaakte van een WHO-team dat in januari en februari in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van het coronavirus, ontkent nu dat de coronapandemie is veroorzaakt door een laboratoriumlek.
Toch heeft ze toegegeven dat Chinese labs experimenten deden met dieren die volgens topwetenschappers en Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen mogelijk de pandemie hebben veroorzaakt, aldus de website.
“Van dit virus, het coronavirus, hebben we er meerdere, inclusief virussen die eerder al uit dieren op mensen zijn overgestapt. Dat betekent dus ook dat er al onderzoeksprogramma’s lopen naar het maken van vaccins tegen dat soort virussen,” zei Koopmans in februari 2020 in een interview dat is opgediept door de organisatie White Coat Waste (WCW).
“Daar is voor gekeken: kunnen we die veranderen, kunnen we daar nou dit virus bijzetten of kunnen we die aanpassen en dat gebeurt op een aantal plekken wereldwijd, ook in China,” vervolgde ze.
Na het onderzoek in Wuhan zei Koopmans echter dat het ‘extreem onwaarschijnlijk is dat er een laboratoriumincident is geweest’.

26-feb-2020 TERUGKIJKEN: Q&A over het coronavirus (COVID-19) met viroloog Marion Koopmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s