Wendy Rogers

*Wendy Rogers is een gepensioneerd lid van de luchtmacht. “Wij zijn het plan” – Sen. Wendy Rogers Over doorzettingsvermogen, verkiezingsintegriteit en medische vrijheid

13-feb-2022 De mensen die iedereen verplichte vaccins opdrongen zouden aangeklaagd moeten worden voor moord.

Over 200 lawmakers sign letter to DECERTIFY the 2020 election and audit all 50 states
Senator Wendy Rogers van de staat Arizona, die een voorstander is van het controleren van de verkiezingsresultaten van 2020 in het hele land, twitterde donderdag dat haar landelijke beweging aan het groeien is. Rogers tweette: “BREAKING:

204 wetgevers uit meerdere staten schrijven een brief aan het Amerikaanse volk met een oproep voor een 50-staten audit, decertificering waar nodig, en mogelijke bijeenroeping van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.”

Na de audit van Arizona in de herfst van 2021, waarbij duizenden onregelmatigheden bij het stemmen werden vastgesteld, hebben deze 204 wetgevers aangevoerd dat als een nationale audit bewijzen van fraude aan het licht brengt die de resultaten van de verkiezingen van 2020 zouden kunnen veranderen, het Huis van Afgevaardigden bijeen moet worden geroepen om te beslissen hoe verder moet worden gegaan.

In de brief die de honderden wetgevers aan het Amerikaanse volk ondertekenden, schreven zij het volgende:

"We zijn tot de conclusie gekomen dat alle 50 staten forensisch moeten worden doorgelicht. Kiezerslijsten moeten worden geschrobd met een kiezersonderzoek om de toekomstige integriteit van onze verkiezingen te waarborgen...We roepen elke staat op om zijn kiezers te decertificeren wanneer is aangetoond dat de verkiezingen voortijdig en onnauwkeurig werden gecertificeerd."

De wetgevers riepen op tot definitieve actie, zoals het bijeenroepen van het Huis van Afgevaardigden, indien de resultaten van de controle inderdaad grootschalige fraude zouden aantonen. De brief vervolgt:

"Als blijkt dat ofwel Joe Biden minder dan 270 getelde kiesmannen zou krijgen, ofwel Donald Trump meer dan 270 kiesmannen," zo luidt de brief, "dan roepen wij het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden op om bijeen te komen en te stemmen volgens de Amerikaanse grondwet door middel van één stem per staat om de rechtmatige winnaar van de verkiezing te bepalen in overeenstemming met het grondwettelijke proces van het kiezen van kiesmannen."

Met verwijzing naar de controleresultaten van Maricopa County als voorbeeld van fraude die mogelijk nationaal kan worden aangetroffen, schrijven ze: “Het is ons gebleken uit een controle van 2,1 miljoen stembiljetten in Arizona, aangevuld met een diepgaand canvas van stemmen in Arizona, evenals door meerdere verschillende gegevensbeoordelingen van stemmen door onafhankelijke deskundigen; dat onze representatieve republiek heeft geleden onder een gecorrumpeerde verkiezing in 2020.”

De verkiezingscontrole in Arizona waar zij naar verwijzen, heeft duizenden onregelmatigheden aan het licht gebracht, waaronder dubbele stembiljetten, problemen met de bewakingsketen, corrupte gegevensbestanden, zwakke punten in de cyberbeveiliging en ongetekende stembiljettenomslagen.

En dus blijft de roep om een nationale audit van de verkiezingsresultaten van 2020 groeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s