Donald J. Trump, de andere kant

Donald John Trump is een Amerikaans politicus, mediapersoonlijkheid en zakenman die van 2017 tot 2021 de 45e president van de Verenigde Staten was. Trump studeerde in 1968 af aan de Wharton School met een bachelordiploma.

De dubieuze vrienden van Donald Trump – De Russen [BNNVARA film].
The Dubious Friends of Donald Trump – The Billion Dollar Fraud [BNNVARA film].
The Dubious Friends of Donald Trump – King of Diamonds [BNNVARA film].
So how about this…. ?
Donald Trump leest “Slang” gedicht
Donald J….. Trump geeft Key to The WhiteHouse weg als “speciaal teken van genegenheid” aan Netanyahu.
“Sleutel tot het Witte Huis, het is een sleutel tot ons land, en onze harten.” Bedenk wat dat betekent patriotten…
Dit is hoe griezelig ze zijn. Gemini Trump vertegenwoordigt ook Janus, de god met twee gezichten.
Janus is als januari, kijkt vooruit naar het volgende jaar en ook terug naar het vorige jaar. Janus is een meester in misleiding en vertegenwoordigt het begin van het ene en het einde van het andere.
Omdat Janus in de “mythe” de beschermer is van deuropeningen en poorten, draagt hij altijd een sleutel. Hier, op 15 september 2020, overhandigt Trump in dit zieke occulte ritueel de “sleutel” tot het nieuwe “tijdperk” aan Bibi, en noemt het de “sleutel tot het Witte Huis” en “Amerika”.
Donald Trump: “Poetin gelooft in Israël, hij is een fan van Bibi”

MAGA IS DE 5E & HOOGSTE GRAAD IN DE KERK VAN SATAN HIËRARCHIE – HET PLAN WAS NIET VOOR ONS.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden… een symbool zegt meer dan duizend beelden. Dat gezegde is van mij, maar je mag het gebruiken als je wilt. Ik heb sinds 2016 niet meer gestemd. Ik kan geen criminelen aanmoedigen met mijn stem. Ik ben genaaid tijdens de verkiezingen van 2016. Kun je raden wie de laatste politicus was waar ik op gestemd heb? Iedereen die vastzit in links vs rechts is nog steeds niet wakker. Ze werken allemaal voor dezelfde meesters en hetzelfde systeem.
En ze vermoorden ons. Onthoud deze zin…”deze mensen zijn dom”… hij had het over ons en tegen ons. Het beste wat iedereen kan doen, is stoppen met het steunen van de criminelen links of rechts. Als stemmen iets zou betekenen zouden ze ons dat niet laten doen.
Trump Tower en het IBM gebouw – meer rituele allianties.
Is Donald Trump a freemason, trumptower onder de loep
21-apr-2023 President Trump is vanavond gestopt bij Downtown House of Pizza in Fort Myers, Florida na zijn toespraak bij het Lee County GOP diner waar hij generaal Flynn prees en hem vertelde zich “klaar te maken” en “gezond te blijven”. Hij kocht pizza voor iedereen en vroeg “wil iemand een stuk dat ik heb opgegeten?”
Dit is Trump’s Pizza! De grote New Yorker! 😳😳😳 “het is terug!”
🔥 “We’re all cut from the same cloth.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s