Bohemian Grove

Bohemian Grove is een beperkt kampeerterrein van 2700 hectare in Monte Rio, Californië, Verenigde Staten, 20601 Bohemian Avenue, dat behoort tot een privé herenclub uit San Francisco die bekend staat als de Bohemian Club. Elk jaar, midden juli, is Bohemian Grove gastheer van een meer dan twee weken durend kampement van enkele van de meest prominente mannen in de wereld

Bohemian Grove
Elk jaar worden de topmannen en -vrouwen van de wereld – uitsluitend mannen – uitgenodigd voor een exclusieve, wekenlange vakantie in juli in Bohemian Grove, een kleinschalige camping van 2.700 hectare in Monte Rio, Californië. De blauwdruk is beproefd: vele of de meeste prominente beroemdheden, politici en zakenlieden worden aangetrokken door een rijke omgeving, verwennerij van de zintuigen, en de verlokking deel uit te maken van een “exclusieve” club die een geheime mystiek bezit die altijd verborgen zal blijven voor “gewone mensen”. Dit evenement is “alleen op uitnodiging”, waarbij de leden de gelegenheid hebben gasten uit te nodigen. Eén ding wordt echter duidelijk gemaakt aan allen die zijn uitgenodigd. Wat er in de Bohemian Grove gebeurt, blijft in de Bohemian Grove. Bij de ingang worden de gasten verwelkomd met een plaquette met een uil en de woorden ‘Weefspinnen komen hier niet’.

De woorden verwijzen naar Walter Scott’s beroemde regel. O, wat een verward web weven we als we ons eerst oefenen om te misleiden! Het is alsof ze de mensen waarschuwen voor bedriegerij, zich voordoen als vakantiegangers, maar in werkelijkheid daar zijn om te observeren en bevindingen te rapporteren. Zulke bedriegers, zo lijkt de uil te waarschuwen, kunnen verstrikt raken in hun eigen web – of erger.

Dark Secrets Inside Bohemian Grove (2000) AlexJones #BohemianGrove #California
13-jul-2012 Mark Dice Outside the Gates of Bohemian Grove
De geheimzinnige en vreemde Bohemian Grove is een elite mannenclub diep verborgen in een 2700 hectare groot redwood bos in Noord-Californië, waar elk jaar in juli de machtigste mannen van de wereld bijeenkomen voor wat hun jaarlijkse zomerkampement wordt genoemd. Is deze mysterieuze bijeenkomst “gewoon een vakantieplek” voor de rijken met goede connecties, of is het iets meer? Werkt het als een onofficiële organisatie voor het bereiken van consensus voor het elite establishment? Welke belangrijke plannen of politiek beleid zijn er door de club geboren? Beginnen ze hun bijeenkomst werkelijk elk jaar met een ritueel van mensenoffers? Is dit de beruchte Illuminati? Na enkele zeldzame jaarboeken van de club in handen te hebben gekregen, een officiële ledenlijst te hebben bemachtigd die door een werknemer naar buiten was gesmokkeld, en persoonlijk door de politie de toegang tot de club te zijn ontzegd, onthult Mark Dice The Bohemian Grove: Feiten & Fictie.
09-jul-2021 it’s real Mark Dice & Alex Jones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s