Batman van Dark Web, die kindermisbruikers opspoort en hackt!

De Batman van het Dark Web die kindermisbruikers opspoort en hackt!
Ik ben helemaal geschokt! Bekijk deze video en als je hem in zijn geheel wilt bekijken,scrll dan even verder naar beneden

1 op de 5 kinderen in de Verenigde Staten wordt online seksueel uitgebuit. Elke 9 minuten vindt de kinderbescherming bewijs van seksueel misbruik van kinderen. 93% van de slachtoffers kent de dader. Dit zijn huiveringwekkende en ontnuchterende statistieken die de Shawn Ryan Show ertoe hebben aangezet dit onderwerp aan de kaak te stellen. Dit is waar Ryan Montgomery om de hoek komt kijken.

Ryan is de nummer 1 “ethische hacker” in de wereld en die titel heeft hij verdiend door te infiltreren in websites waar kinderen worden uitgebuit en de roofdieren te ontmaskeren die daar welig tieren. Ryan neemt ons mee naar de onderbuik van deze verborgen wereld van het duistere web en belicht die in real time. Tijdens het filmen van deze show voerde Ryan een minivervalsing uit vanaf zijn laptop in een chatroom, waarbij hij zich voordeed als een tiener – het duurde minder dan 60 seconden voordat een roofdier in het aas hapte.

Deze aflevering is een koude, harde blik op het alomtegenwoordige probleem van kinderuitbuiting. Hoewel het moeilijk te verkroppen is, geloven we dat deze aflevering ouders zal opvoeden en duizenden kinderen zal redden. Ryan heeft zijn leven gewijd aan het redden van mensenlevens via zijn behandelcentrum voor verslaafden en door dit verachtelijke onderwerp in het licht te zetten. We zijn vereerd om zijn boodschap te delen.

volle 2:48 uur
vanaf 1:34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s