TransGenda

Agenda van de transformatie van de mensheid

age of deceit part 1: GROOTSTE GEHEIM in het zicht, de TRANSformatie van de mensheid, zielstransfer, Transhumanisme, TRANSgender, TRANSpocalyps. MKUltra, Montauk Project, Preston Nichols, Duncan Cameran, Donald Marshall, Max Spiers, Klonen, Synthetica, Zielentransplantaties, Nephilim, buitenaardse wezens, UFO’s, ontvoeringen door buitenaardse wezens, geesten koken, Q anon, Qanon, Eindtijd, dimensies, delta hersengolven en de Dwave quantum computer, Nazi’s, Nazi Derde Rijk en Hitler adoptie en IVF fokprogramma, Robotoids, MrE , transonderzoek, Satanisme, SRA occulte demon bezetenheid en het Illuminati eindspel.
age of deceit part 2: De grootste zwendel in de geschiedenis… de Cultus Cabal en Actor Based Reality. De hele wereld is een toneel. Dubbelgangers, klonen, illuminati families. Genetische hybriden, frequentie hypnose en MK Ultra social engineering. DE WAARHEID ZAL JE BEVRIJDEN!
THEY LIVE MOVIE (1988) – ELLOS VIVEN subtitles (full) they live is a documentary!
They Live (1988)
Max Spiers: To Control The World You Need To Take Out The Alpha Males, Project Earth Conference 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s