CERN probeert de 3e run op 5 juli 2022 de 7e zegel te verbreken

CERN is een Europese organisatie die fundamenteel onderzoek doet naar elementaire deeltjes. De organisatie is gehuisvest in Meyrin, in het kanton Genève ten westen van de stad Genève op de grens van Frankrijk en Zwitserland

CERN WILL BE ON FULL POWER JULY 5TH
CERN TO ATTEMPT 3RD RUN ON, 5TH JULY 2022

Cern is ook in Tennessee? Het ligt in hetzelfde ondergrondse lab waar de eerste ATOOMBOM werd gemaakt?

Wetenschappers van het Oak Ridge National Laboratory proberen een portaal te openen naar een parallel universum.

Lab dat atoomtijdperk inluidde in WO II verbreedt missie

Dacht je echt dat het Netflix-programma ‘Stranger Things’ fictie was? Think again!
De “sleutel van de bodemloze put” werd aan de gevallen ster gegeven om de schacht van de afgrond te openen (Openbaring 9:1-2). Deze machine in vreemde dingen is als die van CERN..een sleutel om de afgrond te openen..lees hier

Dit is geen toeval… ze gebruikten de “sleutel” om een portaal te openen naar de “upside down” in het seizoen van Stranger Things dat over 4 juli gaat

JULY 5th 2022 CERN BEGINS ITS 3rd RUN AFTER 21 BILLION POUND UPGRADE!!!
5 juli is 5/7 = 57 of 5G
In video game shattered union trailer Nuclear device go of bij inauguratie van 57e president. 5G wordt ook uitgerold op 5/7 (samen met CERN) 6 maanden uitgesteld van 5 jan eerder uitgesteld van 5/12/2021.
Op 9 en 10 juli 2022 organiseert het Museum voor Wetenschapsgeschiedenis in de prachtige omgeving van het park Perle du Lac in Genève zijn 13e Nacht van de Wetenschap, met als thema “Et pourtant…” (En toch…). Dit evenement biedt de deelnemers de gelegenheid de wetenschap te ontdekken in een ontspannen en feestelijke sfeer.
Het CERN zal er aanwezig zijn met een stand onder de naam “Rencontre avec l’invisible” (Ontmoeting met het onzichtbare).
Hoe werkt een detector? Wat is het mechanisme dat de oorsprong van massa verklaart? Kom kennismaken met de wetenschappers van CERN en verken de fundamentele beginselen van de fysica. Er worden ludieke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zoals tekenen, workshops, virtual reality-ervaringen en een gloednieuwe demonstratie om de 10e verjaardag van de ontdekking van het Higgs boson te vieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s