Today Tuesday is Twosday

22/02/2022 is zowel een palindroom & een ambigram – hetzelfde lezend van links naar rechts & van rechts naar links en ondersteboven. Het engelengetal 222 Nieuwe Reis of Cyclus – een teken dat er veranderingen op komst zijn.

Deze dag is een eens in de 248 jaar gebeurtenis. Pluto is terug & zal een volledige revolutie voltooien in de Verenigde Staten, Vernietiging & Wedergeboorte energie brengend. In 2020 conjuncteerde Pluto met Jupiter, wat de meest intense energieën met zich meebracht die de Aarde ooit heeft gevoeld. De laatste keer dat Pluto conjunct was met de V.S. was op 4 juli 1776, de stichtingsdag van Amerika, wat de wedergeboorte van naties aanduidt die de macht teruggeeft aan het volk. Rome viel ook toen Pluto terugkeerde.

Een KRACHTIG Portaal wordt NU geactiveerd gedurende deze paar dagen met INCREDIBLE Hoge Frequentie energieën om mee te werken. Absorbeer deze Energieën – adem het in & marineer erin want het zal je hele Geest, Lichaam & Ziel opladen.

Dit zal diegenen wakker maken die nog niet volledig ontwaakt zijn. Voor diegenen die hun innerlijke werk hebben gedaan & goed op hun spirituele pad zijn, zal het jullie in niet in kaart gebrachte hogere kwantumrijken brengen om jullie Zielsmissies te bevorderen.

DNA Activaties & coderingen zijn in volle werking terwijl meer & meer slapend DNA online zal komen terwijl beschadigd DNA zichzelf zal corrigeren, herstellen of verwijderd zal worden – jullie kunnen dit proces ook helpen door intentie & fysieke acties.

We zijn ook in het seizoen van Vissen, wat sterke psychische & spirituele vermogens brengt, wat leidt naar Nieuwe Lente Energie – voor de geboorte van nieuwe creaties.

Besteed aandacht aan alle tekens om je heen op dit moment, want het zal je op het juiste pad leiden. De energieën zullen je gedachten & emoties beïnvloeden, en wanneer ze harmonieus op elkaar zijn afgestemd is het Super Potent voor Manifestatie voor het Grotere Goed, inclusief je eigen Veiligheid, Welzijn, Voldoening & Geluk.

Het is belangrijk om in je Hartruimte te blijven & de Hart & Geest Coherentie te behouden – jij bent de fysieke brug van de Hemel naar de Aarde, die Gedachten in Vorm verandert. Naarmate je een betere fysieke ruimtetijd bereikt, zul je mogelijkheden & bekwaamheden ontvangen om meer te geven, anderen van dienst te zijn, te helpen & te assisteren bij Helende Werken. Deze intenties & fysieke acties zullen u EVEN MEER VERMOGEN. Jullie zullen meer gereedschappen & middelen krijgen om uit te breiden.

Terwijl je je eigen kwantumwezen herstelt, reinigt, heelt of verbetert & opwaardeert – word je Energetisch Lichter & minder dicht, wat je automatisch zal doen opstijgen naar de hogere tijdslijnen. In deze hogere rijken, ondersteunt het NIET de oude systemen gemanifesteerd door lage energieën. De oude matrix zal veel sneller afbrokkelen & vallen. Terwijl jullie aan jeZELF werken, zullen de Energieën rimpelen in het Collectief & GROTE FYSIEKE VERANDERINGEN zullen gezien worden door JULLIE & iedereen op Aarde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s