Luc Montagnier overleden.

Ontdekker van aidsvirus

RIP – Luc Montagnier, een Franse viroloog die de Nobelprijs deelde voor zijn ontdekking van HIV, overlijdt op 89-jarige leeftijd.

🌐 – INTERNATIONAL: Large crowd gathers at the Père-Lachaise cemetery in Paris to pay their last respects to Luc Montagnier, the French biologist and virologist and Nobel laureate in medicine who dared to ask questions about the vaccines and the origin of the coronavirus.

In de afgelopen 2 jaar is Montagnier meerdere malen het doelwit geweest van fact-checkers voor zijn uitspraken over de COVID-19 vaccins en het coronavirus.

Prof. Dr. med. Luc MontagnierIn 2020 poneerde Montagnier dat SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, door de mens is gemaakt in een laboratorium en dat het mogelijk het resultaat is van een poging om een vaccin voor hiv/aids te maken. Zijn aantijging kwam nadat de Verenigde Staten een onderzoek hadden gelanceerd naar de vraag of het virus uit een laboratorium kwam. Volgens Montagnier is de “aanwezigheid van elementen van HIV en de kiem van malaria in het genoom van het coronavirus hoogst verdacht en de kenmerken van het virus kunnen niet op natuurlijke wijze zijn ontstaan.” Montagnier’s conclusies werden door de wetenschappelijke gemeenschap als overhaast bestempeld, gezien de gensequenties die veel voorkomen bij vergelijkbare organismen. Er is momenteel geen bewijs dat aangeeft dat het nieuwe coronavirus een door de mens gemaakt virus is.
Tijdens de corona-pandemie spreekt Montagnier zijn bezorgdheid uit over massavaccinatie. Zijn idee is dat dit mutaties juist stimuleert en bij besmetting na vaccinatie tot heftigere ziekteverschijnselen zal leiden. Zijn kritische uitleg is controversieel en in tegenspraak met de huidige consensus.

Prof. Dr. med. Luc Montagnier (IN ENGLISH) Full Interview June 2021

Intussen bij MSM NL:
Besmettelijkere, maar goed behandelbare hiv-variant ontdekt ???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s