Vimāna

Een vimāna is een vliegende machine, die wordt beschreven in oeroude teksten uit India. Vimāna zijn mythologische vliegende paleizen of strijdwagens die in Hindoeteksten en Sanskriet-epossen worden beschreven. De “Pushpaka Vimana” van Ravana is het meest geciteerde voorbeeld van een vimana. Vimana’s worden ook vermeld in Jain teksten.

De oorsprong van Vimana – Het Oude Vliegtuig van 4000 jaar geleden | Ancient Mysteries
Vimāna, komt in het Sanskriet overeen met de “wagen van de goden”, in de Indiase cultuur. Het verwijst ook naar de hemelse troon of paleis, bij uitbreiding het koninklijk paleis of heiligdom van een tempel. Bij uitbreiding is de naam vimāna gegeven aan de constructie, vaak piramidevormig, die het heilige der heiligen van Zuid-Indiase tempels in de Dravidische architectuur bedekt. In de geneeskunde verwijst vimāna naar de wetenschap van de meting of verhouding. Meer anekdotisch, het is mogelijk om deze term gebruikt te vinden in India om ongeïdentificeerde vliegende objecten aan te duiden
NASA gebruikt VIMANA MERCURY technologie EEN VIMANA GEVONDEN IN AFGHANISTAN – WERELDLEIDERS GAAN ALLEEN NAAR DE OBAMA-PUTIN-MERKEL SITE ect… Het schijnt dat het Amerikaanse leger in 2010 een oude grot in Afghanistan ontdekte, waarin zich een 5000 jaar oude vliegmachine bevond die bekend stond als de Vimana. Het was niet gemakkelijk, maar zij hebben de Vimana verwijderd en naar de VS vervoerd. meer info over de vimana: https://www.youtube.com/watch?v=b-Nky…
In de UFOlogie, samenzweringstheorie, science fiction, en stripverhalen hebben beweringen of verhalen gecirculeerd die UFO’s in verband brengen met Nazi-Duitsland. De NAZI UFO Samenzwering & Geheime Technologie [Volledige documentaire films].
Duitse UFO-theorieën beschrijven naar verluidt succesvolle pogingen om geavanceerde vliegtuigen of ruimtevaartuigen te ontwikkelen voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog en beweren dat dergelijke vaartuigen overleven in clandestiene ondergrondse bases in Antarctica, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten. Hun scheppers. Volgens de beperkte informatie die over UFO’s beschikbaar is, zijn verschillende mogelijke codenamen of sub-classificaties van Nazi UFO-vaartuigen genoemd, zoals Rundflugzeug, Feuerball, Diskus, Haunebu, Hauneburg-Gerät, V7, Vril, Kugelblitz (niet gerelateerd aan het gelijknamige zelfrichtende luchtafweerkanon), Andromeda-Gerät, Flugkreisel, Kugelwaffe, en Reichsflugscheibe. De NAZI UFO De Duitse UFO-literatuur komt op de volgende punten heel vaak overeen met de gedocumenteerde geschiedenis: Het Derde Rijk eist het grondgebied van Nieuw-Zwaben op in Antarctica, stuurt er in 1938 een expeditie heen en plant andere. Het Derde Rijk deed onderzoek naar geavanceerde aandrijvingstechnologie, waaronder raketten, Viktor Schaubergers motoronderzoek, gevleugelde vliegtuigen en Arthur Sacks experimentele ronde gevleugelde vliegtuig
Van sommige UFO-waarnemingen tijdens de Tweede Wereldoorlog, met name die welke bekend staan als Mad Fighters, werd door de Geallieerden gedacht dat het prototype vijandelijke vliegtuigen waren, ontworpen om de Geallieerden lastig te vallen door elektromagnetische verstoring; een technologie die vergelijkbaar is met de elektromagnetische puls (EMP) wapens van vandaag.
🛸 Vimana 🛸
Vimāna zijn mythologische vliegmachines of strijdwagens die worden beschreven in hindoeteksten en Sanskriet-epen. De “Pushpaka Vimāna” van Ravana is het meest geciteerde voorbeeld van een Vimāna. Vimāna’s worden ook genoemd in Jain-teksten!
De Vaimānika Śāstra, een vroeg 20e-eeuwse Sanskriettekst over ruimtevaarttechnologie, beweert dat de Vimāna’s die in oude Sanskriet-ependichten worden genoemd, geavanceerde aerodynamische vliegende voertuigen waren, vergelijkbaar met een raket die in staat is tot interplanetaire vluchten, zoals ondersteund door de oude buitenaardse theorie.
De voortstuwing van de Vimāna’s volgens Kanjilal (1985) is door “Mercury Vortex Engines”, een concept vergelijkbaar met elektrische voortstuwing 🎛
Mercury booggelijkrichter, gevonden in een 102 jaar oude lift. Gebruikt voor het schakelen van AC/DC-stroom. Als het niet uit de Oude Wereld was, was het waarschijnlijker gebouwd op basis van geborgen technologieën uit de Oude Wereld.
Mercurius was misschien wel een van, zo niet het belangrijkste element van de Oude Wereld. Door middel hiervan werden oude vliegmachines (Vimana, enz.), elektrische generatoren en veronderstelde genezende eigenschappen ontwikkeld.
Dat was totdat de machthebbers kwik begonnen te demoniseren als giftig en niet te gebruiken in de meeste technologieën, tenzij dat nodig is, vandaar de achteruitgang in de afgelopen eeuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s