The Hampstead Case

Ella Draper is de moeder van Alisha en Gabriel Dearman, die een Satanische coven onthulde waaraan zij werden gedwongen deel te nemen met hun sekteleider vader, Ricky Dearman, in Hampstead, UK.
De kinderen zijn weggehaald en gekidnapt van de ouder Ella, en worden vastgehouden door wettelijke voogden van de sociale dienst.

Laten we niet vergeten dat deze zaak is witgewassen en voor het grootste deel in de vergetelheid is geraakt. Een paar dagen geleden vertelde ik een nieuwe vriend over mijn eigen reis door het konijnenhol en herinnerde me dat ik me in de marge van deze zaak bevond. Een kleine groep mensen die met Sabine McNeill spraken, nodigde mij uit om te helpen de zaak bekend te maken… Er was zoveel verdoezeling van het materiaal dat het onmogelijk werd om de waarheid te achterhalen. Ik laat deze documentaire hier, zodat u zelf kunt beslissen.

De zaak Hampstead: Interviews met de kinderen Deel 1
Een van de meest flagrante gevallen van de media en de regering die pedofielen dekken is de zaak Hampstead in Engeland.

De zaak Hampstead: Interviews met de kinderen Deel 2
Een van de meest flagrante gevallen van de media en de regering die pedofielen dekken is de zaak Hampstead in Engeland.

MEISJE UIT HAMPSTEAD MISBRUIK ZAAK WORDT GEADVERTEERD AAN DE ELITES IN SUPERBOWL COMMERCIAL
Het kleine 8-jarige meisje genaamd Alisa… van het nu beruchte Hampstead coverup…. dat de wereld op video zag spreken met haar broer over het Satanische rituele misbruik dat zij op hun school meemaakten, werd onlangs gezien in deze Audi reclame die werd afgespeeld tijdens de Super Bowl. Op de originele foto was ze 8 jaar oud en vandaag (in de Audi reclame) zou ze 2,5 jaar ouder zijn.
Men denkt dat ze reclame maakt voor de elite. Misschien voor de prijs van een Audi?Het oorspronkelijke kanaal dat de onderstaande video maakte, werd kort na publicatie van deze video beëindigd. Mijn YouTube kanaal werd ook beëindigd nadat ik het gepost had. Dus plaats ik het hier om het voor altijd te bewaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s