George Green

George Green’s carrière strekt zich uit van militaire dienst in de USAF (waar hij buitenaardse schijven tegenkwam in een afgelegen hangar op Edwards AFB), via “monopolie spelen” in het bankwezen en de grootschalige bouw, tot het nauw samenwerken met de Pleiadiërs en andere welwillende intelligenties om mensen “wakker te schudden” ter voorbereiding op komende veranderingen. Zeer weinig mensen die wij hebben gesproken hebben zo’n brede persoonlijke ervaring – en contacten.

How it is going to end

Zoals George beschrijft, “liep hij vroeger rond met de grote jongens”. Hij werd gevraagd om een vijandelijk krijgsgevangenenkamp te bouwen in het centrum van Las Vegas – wat hij weigerde – en werd gevraagd om voorzitter van de financiën te worden voor de Carter-campagne, maar sloeg dit aanbod af nadat het hem duidelijk werd dat de ethiek van veel van de hoofdrolspelers zwaar gecompromitteerd was. Kort nadat hij het aanbod had afgeslagen, werden zijn leningen teruggevorderd en verloor hij vele miljoenen dollars toen de financiering van tientallen grote bouwprojecten werd geschrapt. George liet zich niet afschrikken en bouwde zijn wereld weer op en staat in direct contact met Pleiadische intelligenties en andere wezens. Hij heeft zijn leven gewijd aan het verspreiden van het woord dat alles niet is wat het lijkt. Zijn zeer belangrijke gratis e-boek, Handboek voor het Nieuwe Paradigma, is door miljoenen over de hele wereld gelezen.

George is een genot om naar te luisteren: ontspannen, vriendelijk en humoristisch. Hij heeft een uiterst serieuze boodschap: er is nog maar heel weinig tijd om je voor te bereiden. Hij vertelt ons dat zijn “bronnen” hem informeren dat te weinig mensen “wakker worden” en dat het bijna te laat is, zijn eigen koffers zijn gepakt en hij staat op het punt om naar Ecuador te verhuizen, waar hij zegt dat veel “insiders” onroerend goed hebben gekocht en de Verenigde Staten al hebben verlaten.

Op de vraag wanneer we grote veranderingen kunnen verwachten, antwoordt hij op zijn horloge te kijken. “Het moment dat we een aanval lanceren tegen Iran is het moment om niet langer in de VS te zijn,” zegt George. “Binnenkort worden we op een maandagochtend wakker en ontdekken we dat de wereld niet meer dezelfde is.

2009 George Green, The Big Picture
A DIVE INTO HUMAN CLONING (since 1938) FEATURING DONALD MARSHALL AND GEORGE GREEN
Project Camelot looks at George Green’s magnetic motor
Illuminati-plan om miljarden te doden uitgesteld, ET’s/geavanceerde technologie, menselijke klonen. Deel 1
1/2 George Green, een voormalig ingewijde van de Illuminati, spreekt over klonen, de nieuwe wereldorde, “de Grijzen”, de geplande vernietiging van de Verenigde Staten, en het elite “Monopoly Spel” waarin wij onwetende deelnemers zijn. Dit interview werd afgenomen door Project Camelot en vond plaats in 2008.
2/2 George Green, een voormalig ingewijde van de Illuminati, spreekt over klonen, de nieuwe wereldorde, “de Grijzen”, de geplande vernietiging van de Verenigde Staten, en het elite “Monopoly Spel” waarin wij onwetende deelnemers zijn. Dit interview werd afgenomen door Project Camelot en vond plaats in 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s