Thousand points of light

1988 Presidential Election Campaign Ad
Thousand points of light !
Pres. Trump ontmaskert de globalisten “1000 punten van licht” en strijdt tegen de NWO !
👉Agenda 21’s doelen! 👉Vaticaan het hart! 👉Vrijmetselarij! 👉MSM, weather control, etc. 👉Slavernij via een soort microchip is het doel! 👉En nog veel meer…

Kasteel van de Duistere Moeders – 1000 lichtpunten (klik voor filmpje)
Kasteel van de donkere moeder heeft een kathedraal met een koepel die 1000 punten van licht bevat. De 1000 punten van licht waar G.H.W. Bush over sprak.

Alleen als het kwaad in het licht wordt gedwongen, kunnen we het verslaan.

Efeziërs 6:12 Want wij worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen
tegen de overheden, tegen de machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen de geestelijke boosheid in de hoge [plaatsen].

De heersers willen niet dat u geestelijk ontwaakt. Zij houden de zielen bezig met oorlogen, dagelijkse strijd en controleren de massa’s met behulp van muziek, Hollywood, TV, BigTech en propaganda. We zijn geboren in een sekte. Ons onderwijssysteem heeft ons geprogrammeerd met behulp van mind control en hersenspoeling om ons te controleren. Het is tijd om uit haar te komen. Het is tijd om te ontwaken. Onze tijd op aarde is kort en we weten nooit hoe lang we werkelijk hebben. Onze strijd is spiritueel. Onze wereld wordt geleid door psychopaten die Satan aanbidden. De bloedlijn families die de wereld controleren leven verborgen – de bloedlijn van de Zwarte Adel.

Chateaux Des Amerois, gelegen in de bossen van België nabij de grens van Luxemburg en Frankrijk, zou ook een locatie zijn voor Monarch programmering, orgieën en kinderoffers. Het kasteel van de Moeder der Duisternis, een plaats van privileges en mensen die met alles weg kunnen komen, zou zich ook in een Satanische driehoek bevinden. Het kasteel is een toonbeeld van mysterie, maar Illuminati-onderzoeker Fritz Springmeier heeft het volgende gevonden op p. 205 van het boek, “Bloodlines of the Illuminati”.

De Franklin Cover Up:
https://larouchepub.com/eiw/public/1999/eirv26n12-19990319/eirv26n12-19990319_065-stunning_breakthrough_reached_in.pdf

“…Fritz Springmeier noemt een geheim kasteel gelegen bij het plaatsje Muno in België. Dit kasteel is volgens Springmeier een centrum van het occulte en heeft een kathedraal met een koepel met 1000 lichten. Het kasteel wordt aangeduid als het kasteel van de Moeders der Duisternis en er zou een Monarch programmering op kinderen worden uitgevoerd. Dit kasteel staat ook bekend als het ‘Kasteel der Koningen’. Zijn echte naam is “Chateau des Amerois” en het is gelegen in Bouillon (België), nabij het dorp Muno. Dit kasteel en zijn domein, het bos van Muno, behoorden ooit toe aan Prins Philippe van Saksen-Cobourg-Gotha, Graaf van Vlaanderen en vader van Koning Albert I. Hij kocht het eigendom in 1869 aan de Markies van der Noot d’Assche. Het kasteel in Romantische stijl werd in 1877 gebouwd voor Philippe van Saksen-Cobourg-Gotha door de architect Gustave Saintenoy. Het heeft 365 ramen. Dit kasteel werd later gekocht door Alice Solvay, nicht van de Belgische wetenschapper en industrieel Ernest Solvay en is vandaag blijkbaar nog steeds eigendom van de Solvay’s.”

Dit zijn dezelfde duizend lichtpunten die beroemd zijn gemaakt door George H.W. Bush, volgens video,” Chateaux Des Amerois – Castle of the Dark Mother.”

België vertegenwoordigt een duidelijk machtscentrum van geestcontrole en kindermisbruik. Noreen Gosch, wiens zoon Johnny in de jaren tachtig werd ontvoerd, vermoedt dat hij werd onderworpen aan mind control op Offutt AFB in Nebraska. In een getuigenis (pg 3, pdf), deelt Gosch haar overtuiging dat de Monarch-programmering zich op militaire basissen bevindt, die zich helemaal uitstrekken tot de NAVO in Brussel, België. Paul Bonacci, slachtoffer van kindermisbruik, betrokken bij het Franklin schandaal rond 1980 in Omaha NE, zou naar België zijn gereisd. Pedofilie vertegenwoordigt een grimmige degeneratie die waakzaamheid vereist om in toom te worden gehouden. Het is duidelijk dat als pedofilie de kans krijgt zich te verspreiden, een vloedgolf van pedofilie de wereld kan overspannen, om zijn ontaarde onmenselijkheid te communiceren!

Het is tijd om wakker te worden. Moeilijke waarheden liggen op ons te wachten. Degenen die we geleerd hebben het meest te vertrouwen zijn schuldig aan zonde. De kinderen van de duisternis voeren een hevige oorlog tegen ons en hebben besloten hun kaarten te laten zien, door nu hun plannen te onthullen. Kinderen van het licht versus kinderen van de duisternis.

Efeziërs 6:12 Want wij worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen
tegen de overheden, tegen de machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen de geestelijke goddeloosheid in de hoge [plaatsen] Bid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s